admin Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 A co tam w Trójmieście się dzieje? Chciałbym nawiązać kontakt z osobami z Gdańska, Sopotu oraz Gdyni i porozmawiać o możliwościach street fishingowych. Jakie wody? Gdzie łowić? Optymalny czas na łowienie itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateo90 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Witam, Panowie jade na kilka dnia do Gdańska i będę miał trochę czasu na wędkowanie.Który odcinek polecacie, morski czy troć ? Czy teraz warto wyskoczyć Planuje wziąć tylko okoniówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MietekK Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zajrzyj na youtuba może jest jakiś nowy filmik od kolegów z Gdańska. Czasami warto zaktualizować info, może akurat wstrzelisz się w dobry moment. Okoń to raczej sp. Troć. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WojtekCIN Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Z okoniówką można połazić wzdłuż Motławy, fajne miejsca są przy Wyspie Spichrzów i za Ołowianką. Musisz tylko uzbroić się raczej w obrotówki i coś spod powierzchni, roślinności pełno. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skrzyp Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 (edytowane) Panowie, Gdynia ...październik-listopad. Gdzie połowić? Może UL na nabrzeżu koło Sea Towers? (a konkretnie ex Dalmor) Edytowane 21 Października 2022 przez skrzyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kogut1982 Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Panowie, Gdynia ...październik-listopad. Gdzie połowić? Może UL na nabrzeżu koło Sea Towers? (a konkretnie ex Dalmor)Niestety nie dasz rady tam legalnie spininngować. Można łowić tylko na grunt lub spławik z jednym haczykiem w godzinach 7:00 - 17:00. Przynajmniej do końca lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MietekK Opublikowano 16 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Ale na Motławie na odcinku spółdzielni,, Troć " można łowić do końca grudnia? Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gadget Opublikowano 21 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Ale na Motławie na odcinku spółdzielni,, Troć " można łowić do końca grudnia? Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu TapatalkaTam można łowić cały rok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gawlin Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Ale z dużą rybą jest tam już totalna bryndza. Jeszcze szczupaka się trafi, ale z okoniami to jest słabo. Takie 30+ kiedyś to codzienność, a teraz rzadkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MietekK Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Będę dopiero około 20 grudnia to może wtedy wejdzie coś większego[emoji16] Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ODYSEUSZ Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Wybieram się w nadchodzącym tygodniu na Redę.Ponieważ mam do przejechania 400km a nigdzie nie znalazłem aktualnych wiadomości czy ktoś mógłby podrzucić trochę informacji co słychać na Redze.Może być na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gadget Opublikowano 21 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Wybieram się w nadchodzącym tygodniu na Redę.Ponieważ mam do przejechania 400km a nigdzie nie znalazłem aktualnych wiadomości czy ktoś mógłby podrzucić trochę informacji co słychać na Redze.Może być na priv.Co na rzece to nie wiem, ale w morzu się ruszyło z trocią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ODYSEUSZ Opublikowano 22 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MietekK Opublikowano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca Halo Trójmiasto. Co tam słychać na Motławie? Opłaty już uporządkowane i tak się zastanawiam czy warto wykupić zezwolenie bo aktualnie jestem w Gdańsku. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MietekK Opublikowano 4 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja Coś tam zawsze da się wydłubać Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bułka Opublikowano 26 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja Panowie, za kilka dni będę w Gdańsku, chciałem chwilę połowić ale mam do dyspozycji jedynie Motławę w okolicy Wyspy Spichrzów. Czy to woda PZW Gdańsk czy już morska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MietekK Opublikowano 28 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja (edytowane) Granicą między wodami morskimi a zarządzanymi przez spółdzielnie "Troć" na Motławie jest linia biegnąca wzdłuż północnej krawędzi mostu Zielonego oraz mostu Stągiewnego. Wody na wschód od tych mostów, w kierunku Żurawia, to wody morskie. Z kolei kanały kończące się przystanią jachtową Żabi Kruk (Stara Motława) i Śluzą Kamienną (Nowa Motława) to wody zarządzane przez spółdzielnię "Troć". Oznacza to, że jeśli płyniesz od Żurawia w kierunku wschodnim, to wchodzisz w wody morskie. Natomiast jeśli płyniesz od mostów w kierunku wschodnim, wchodzisz w kanały zarządzane przez spółdzielnię "Troć". Edytowane 28 Maja przez MietekK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kogut1982 Opublikowano 28 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja Granicą między wodami morskimi a zarządzanymi przez spółdzielnie "Troć" na Motławie jest linia biegnąca wzdłuż północnej krawędzi mostu Zielonego oraz mostu Stągiewnego. Wody na wschód od tych mostów, w kierunku Żurawia, to wody morskie. Z kolei kanały kończące się przystanią jachtową Żabi Kruk (Stara Motława) i Śluzą Kamienną (Nowa Motława) to wody zarządzane przez spółdzielnię "Troć". Oznacza to, że jeśli płyniesz od Żurawia w kierunku wschodnim, to wchodzisz w wody morskie. Natomiast jeśli płyniesz od mostów w kierunku wschodnim, wchodzisz w kanały zarządzane przez spółdzielnię "Troć". Zdaje się że wymieniona spółdzielnia nie prowadzi już gospodarki na wspomnianej wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MietekK Opublikowano 28 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja (edytowane) Prowadzi prowadzi i trzeba u nich wykupić zezwolenie . Wiosną tego roku podpisali nową umowę na dzierżawę tego odcinka. https://www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.troc-tczew.pl/&ved=2ahUKEwjPzNHb68WNAxWJQVUIHaVcAGwQFnoECBwQAQ&usg=AOvVaw1Xgru-Hre8JsXgmoFF9iyT Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 28 Maja przez MietekK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bułka Opublikowano 28 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja Dziękuję. Dla świętego spokoju wykupiłem pozwolenie w Troci i morskie ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MietekK Opublikowano 6 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca Ostatnio na Motławie najlepiej sprawdza się drop shot. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariusz-net Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Cześć. Ostatni spędzam więcej czasu w Gdańsku. Poleci ktoś jakieś miejscówki (próbowałem koło zielonej latarni przy wyjściu z portu) na podłubanie np. Okoni (wrócą do wody) na lekki spining lub innych rybek. Najlepiej wody morskie (wykupione już mam)... no chyba, że warto wykupić też na inne odcinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MietekK Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Wieczorową porą najwięcej wędkarzy przychodzi na wyspę spichrzów i na ołowiankę tam gdzie stoi to koło widokowe Amber sky czy coś takiego. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariusz-net Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Wieczorową porą najwięcej wędkarzy przychodzi na wyspę spichrzów i na ołowiankę tam gdzie stoi to koło widokowe Amber sky czy coś takiego. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu TapatalkaWielkie dzięki. A są jakieś specjalne ograniczenia odnośnie spiningu na tym odcinku? W sumie to może jest jakaś strona z tymi przepisami to bym poczytał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MietekK Opublikowano 9 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Poszukaj w necie wszystko jest tam napisane a jak pójdziesz na wodę to pogadaj z wędkarzami. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lokityrem Opublikowano 9 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Cześć. Ostatni spędzam więcej czasu w Gdańsku. Poleci ktoś jakieś miejscówki (próbowałem koło zielonej latarni przy wyjściu z portu) na podłubanie np. Okoni (wrócą do wody) na lekki spining lub innych rybek. Najlepiej wody morskie (wykupione już mam)... no chyba, że warto wykupić też na inne odcinki.Czyli wykupiłeś, nic nie złowileś, jak mniemam i zamiast iść na ryby, oczekujesz podania 'współrzędnych' miejsca, gdzie podłubiesz np, okonia , ktoremu zwrócisz wolność i innych 'rybek', ktorym , co wynika z tego co napisałeś, wolności nie zwrócisz.????Mocno to nielogiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
A co tam w Trójmieście się dzieje? Chciałbym nawiązać kontakt z osobami z Gdańska, Sopotu oraz Gdyni i porozmawiać o możliwościach street fishingowych. Jakie wody? Gdzie łowić? Optymalny czas na łowienie itd.
Top użytkownicy dla tego pytania
18
17
12
10
Popularne dni
29 Kwi
12
24 Lis
11
24 Paź
8
13 Paź
6
Top użytkownicy dla tego pytania
HoF 18 odpowiedzi
MietekK 17 odpowiedzi
Alexspin 12 odpowiedzi
Dano-G 10 odpowiedzi
Popularne dni
29 Kwi 2016
12 odpowiedzi
24 Lis 2016
11 odpowiedzi
24 Paź 2016
8 odpowiedzi
13 Paź 2016
6 odpowiedzi
Popularne posty
luk_gda
Na co nr 1? Na okonie 15 cm? Niedobrze się robi od tego marketingu FishBaya. Ktokolwiek łowi okonie dłużej niż miesiąc wie ze na te ryby nie ma przynęt "nr 1". FishBaye to dobre przynęty dla dropszoto
HoF
o link zniknął, straszny żal no cóż widocznie użytkownicy Jb.pl nie mogę oglądać zdjęć z innych imprez
HoF
będziecie teraz dyskutować o ' słabszości ' jednego nad drugim ? macie energii na to oj macie Panowie Show must go on! Szkoda czasu na zeszłoroczne problemy. Fajnie Sławku że dodałeś to 'było', bo t
151 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi