admin Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 A co tam w Trójmieście się dzieje? Chciałbym nawiązać kontakt z osobami z Gdańska, Sopotu oraz Gdyni i porozmawiać o możliwościach street fishingowych. Jakie wody? Gdzie łowić? Optymalny czas na łowienie itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariusz-net Opublikowano 9 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Czyli wykupiłeś, nic nie złowileś, jak mniemam i zamiast iść na ryby, oczekujesz podania 'współrzędnych' miejsca, gdzie podłubiesz np, okonia , ktoremu zwrócisz wolność i innych 'rybek', ktorym , co wynika z tego co napisałeś, wolności nie zwrócisz.????Mocno to nielogiczne.Nielogiczne to są Twoje urojenia i wymysły. Zapytałem o miejsca i czy warto płacić za wody pzw Troć. Czytałem tez o jakiś ograniczeniach w spiningu i zamiast studiować kolejne regulaminy (trochę jeżdżę) to postanowiłem zapytać. Jak ktoś chętny pomóc to pomoże (już pomógł). Ryby wracają do wody (z nielicznymi wyjątkami), a i na latarni belonę (a właściwie belonkę) złowiłem = tak więc pudło. Nie chcesz pomóc, nie pomagaj ale zostaw swoje "mądrości" dla Siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
A co tam w Trójmieście się dzieje? Chciałbym nawiązać kontakt z osobami z Gdańska, Sopotu oraz Gdyni i porozmawiać o możliwościach street fishingowych. Jakie wody? Gdzie łowić? Optymalny czas na łowienie itd.
Top użytkownicy dla tego pytania
18
17
12
10
Popularne dni
29 Kwi
12
24 Lis
11
24 Paź
8
13 Paź
6
Top użytkownicy dla tego pytania
HoF 18 odpowiedzi
MietekK 17 odpowiedzi
Alexspin 12 odpowiedzi
Dano-G 10 odpowiedzi
Popularne dni
29 Kwi 2016
12 odpowiedzi
24 Lis 2016
11 odpowiedzi
24 Paź 2016
8 odpowiedzi
13 Paź 2016
6 odpowiedzi
Popularne posty
luk_gda
Na co nr 1? Na okonie 15 cm? Niedobrze się robi od tego marketingu FishBaya. Ktokolwiek łowi okonie dłużej niż miesiąc wie ze na te ryby nie ma przynęt "nr 1". FishBaye to dobre przynęty dla dropszoto
HoF
o link zniknął, straszny żal no cóż widocznie użytkownicy Jb.pl nie mogę oglądać zdjęć z innych imprez
HoF
będziecie teraz dyskutować o ' słabszości ' jednego nad drugim ? macie energii na to oj macie Panowie Show must go on! Szkoda czasu na zeszłoroczne problemy. Fajnie Sławku że dodałeś to 'było', bo t
151 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi