platynowłosy Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Witam Panowie Sprawa ma się tak. Mieszkanie z lat 60 tych. Drzwi wejściowe. Solidna rama drewniana, obita grubą sklejką. Poprzedni mieszkaniec położył gąbkę i okleił skajem. Na to poszły zamki. Chodzi o stronę drzwi od strony mieszkania. Drzwi nie będę zmieniał.Ja zwalę ten skaj i sparciałą gąbkę.Ale za cholerę nie mam pomysłu jak te drzwi "ozdobić"Podpowiedzcie jakiś pomysł. Tylko nie boazerię, farbę olejną czy tapetę. PozdrawiamAlek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Alku. Na początek folia aluminowa z wygniecionymi łuskami, trochę pracy aerografem nad skrzelami i płetwą piersiową. A potem już tylko oczko 3D ( Melek używa pięknych) i trzy warstwy Hartz Lacku. Nie zboił bym takich drzwi, bo przy wychodzeniu można zaczepić kurteczką. Jak widać nie trzeba być Adamem Słodowym. Pozdrawiam i proszę w imieniu wszystkich o zdjęcia. Jeśli się odważysz. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zobacz na necie farby francuskiej firmy V33????.Ja planuję tymi farbami odnowić meble kuchenne???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 ja Ci doradze bo sam ostatnio robiłem to w "nowej chacie"szlifierka- tarcza z papierem sciernym płaska co by "rowków nie narobic...wyszlifowac ładnie do '" gołego drzewa" lakier bezbarwny..drzwi wygladają jak nowe i super wyglądają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterek Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Cześć,płyta z cienkiego mdf-u ,krawędzie wykończone kątowniczkami np. alu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi