mrWhite7 Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) Vegtery mają bardzo kiepski balans i trzeba podpiąć cięższy kołowrotek, Stella 2500 da spokojnie radę. Nie wiemy jak kij jest zbrojny ale można się pokusić na KR Totzitte konczac 4kami zaczynając 16H i będzie miodzio Edytowane 3 Października 2015 przez mrWhite7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 (edytowane) @PACZKOWSKI, jak nie masz wielkiego sentymentu do RTX to po prostu zamień się z kimś na cięższy młynek w podobnej klasie, i wtedy już na spokojnie bedziesz kupował "właściwy", mając czym łowić bez zmęczenia. A mlynek zapasowy zawsze się przydaje.@Del Toro, Okuma RTX jest taka lekka nawet przy rozmiarze 30 (188g). Inna bajka że w okumach w wiekszości modeli samo body jest malutkie, rozmiar 25/30 nijak nie odpowiada shimanowskim 2500/3000 Edytowane 4 Października 2015 przez etherni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Na tackle24.de zdaje się... widziałem fajne krążki do doważania. Można kupić butt i 1-2 krążki, wywierać w zakończeniu dolnika miejsce na buttcap'a i ewentualnie podebrać korka, dobrać właściwe obciążenie i wkleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartkano Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Witam nazywam sie Bartek I zaczynam swoj projekt pod sandacza na st.croix avid 3S70 mf uzbrojony w tvs 16 I kr system z szczytem 4,0 I pzy ulubionej dlugosci rekojesci leci na pysk doradcie dociazyc dupke czy nie dociazac. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Witam nazywam sie Bartek I zaczynam swoj projekt pod sandacza na st.croix avid 3S70 mf uzbrojony w tvs 16 I kr system z szczytem 4,0 I pzy ulubionej dlugosci rekojesci leci na pysk doradcie dociazyc dupke czy nie dociazac. Dzieki Mozesz sobie taki butt zamontowac. http://tackle24.de/index.php?a=624〈=eng Jakiegos dodatkowego olowiu to w blank nie ma co pchac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Witam,Pozwole sobie odgrzac kotletaMoze nie trafiam dokladnie w dzial bo to dzial rodbuildingu ale taki temat znalazlem wiec prosze o zdanie doswiadczonych kolegow.Nabylem ostanio swoj pierwszy zestaw spinningowy ul (przesiadka z casta) i dopiero po zakupie zaczalem myslec o prawidlowym jego wywazeniu.Na zdjeciu widac dokladnie gdzie jest srodek ciezkosci (okolo8,5cm od stopki kolowrotka) wydaje mi sie ze przy ul moze byc troszke za daleko. Czy ewentualne dociazenie dolnika o 10gr nie bedzie rozsadniejsze niz wymiana kolowrotka na ciezszy model?Z drugiej jednak strony przy dlugosci 218cm oraz az 120gr wedki 6lb mocy i cw 0,5-5gr oraz jedyne 160gr kolowrotka wydaje sie ze nie ma tragedii.... Co o tym myslice Panowie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Jak na wedke do 5g, to sporawo sobie wazy Zobacz sobie nad woda, czy wywazenie nie sprawia Tobie problemu, nie meczy reki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Strach pomyśleć jak musi boleć ręka, świadka po weselu... szczególnie w moich stronach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacziega Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 jak na moje oko to wędce daje wagę uchwyt. Jest mega wygodny ale niestety waży. Kołowrotek masz pióreczko wiec dlatego to tak a nie inaczej . Też jestem zdania ze najlepiej sprawdzić nad wodą jak to wszystko gra. Ja mam takie doświadczenia, że nie waga całości a dobre wyważenie to klucz do machania godzinami bez efektu łokcia tenisisty i nadgarstka nie trzeba owijać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi