Krzysztof Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 My bylismy na Unnen i niestety porazka .Woda jak zupa i ryby nie do zlokalizowania .Wszyscy zawiedzieni .Moze jesieniá bédzie lepiej . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Witam Panowie Zna ktos szwedzkie lowiskoTISLANGEN oraz SVANEFJORDEN? PozdrawiamAlek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornetes Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Witam, Panowie jest ktoś aktualnie na wyjeździe? Jesteśmy ze znajomym nad Noen, pierwszy dzień - kilka króciaków + dwie 80-tki , sporo okonia 30-35cm zapowiada się ciekawie, jak wyniki na pokrewnych wodach? Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik7 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 A może ktoś wybiera sie na św Annę pod koniec września? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Witam, Panowie jest ktoś aktualnie na wyjeździe? Jesteśmy ze znajomym nad Noen, pierwszy dzień - kilka króciaków + dwie 80-tki , sporo okonia 30-35cm zapowiada się ciekawie, jak wyniki na pokrewnych wodach? Pozdrawiam Kornetes dawaj jakiś update!! Jest sandacz w tej wodzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Tutaj jest 'jakiś update' http://jerkbait.pl/topic/68430-szczupaki-2016/page-13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 A może ktoś wybiera sie na św Annę pod koniec września? Na początku października będę na Loftahammar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Ktoś jedzie w tą sobotę ? Jakiś browar na promie? ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Cześć, widzę ,że jesienne podróże się już zaczęły . My dopiero 16 09 ruszamy, i długo i niedługo . Połamania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Widze ,ze juz nozkami przebieracie.Ja jade dopiero 8 pazdziernika,ale mam nadzieje ,ze to bedzie juz jesienne zerowanie. Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez Darek64 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Widze ,ze juz nozkami przebieracie.Ja jade dopiero 8 pazdziernika,ale mam nadzieje ,ze to bedzie juz jesienne zerowanie.Mamy zgodność terminów i nadziei 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Ja startuję 30ego września....destination Juttern....rewanż za wpie...ol w 2013 roku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Marcin musisz koniecznie zdac relacje,bo sa tam grube smoki,ale ciezko sie do nich dobrac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Marcin musisz koniecznie zdac relacje,bo sa tam grube smoki,ale ciezko sie do nich dobrac. Są są będziemy próbować. Wiemy, że jest ciężko i po wpierd...lu jaki obskoczyliśmy w 2013 długo wahaliśmy się czy świadomie narażać się drugi raz na taką opcję....z drugiej strony jednak....kto nie próbuje, ten... ...najwyżej zrobimy sobie PerchPro edycja PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Ja po raz kolejny na Yxern,ale tylko dlatego ze moja ekipa jezdzi tylko tam.Chetnie zobacze jakies inne jezioro dla porownania i dla nowych doznan,bo na tym dupy nie urywa. Mysle , ze to juz ostatni raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Ja startuję 30ego września....destination Juttern....rewanż za wpie...ol w 2013 roku Powodzenia, spróbujcie również jesienią w nocy, płytko. Być może nie zmieniły swoich wiosennych nawyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Rower26 dobrze radzi ja dodal bym plytkiego trolla po zachodzie slonca i nie bac sie glebokiej wody moze byc i 40 m, a wobler po1,5-2 metrach,plywanie raczej szybsze. Mnie sprawdzalo sie raczej tak do 1h po zachodzie, pozniej slabo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) Ja po raz kolejny na Yxern,ale tylko dlatego ze moja ekipa jezdzi tylko tam.Chetnie zobacze jakies inne jezioro dla porownania i dla nowych doznan,bo na tym dupy nie urywa. Mysle , ze to juz ostatni raz.Czy znana wam jest tragiczna sytuacja ze stanem wody na Yxern ?!( było i we wspomnieniach pozostanie po wielu tam wyjazdach, moje ukochane jezioro w Szwecji)W sierpniu miałem relację od jednego z kolegów z j.pl.Lustro wody zostało "opuszczone" o 2,5 matra !!!Nie wiem jak jest teraz? Edytowane 1 Września 2016 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) Rower26 dobrze radzi ja dodal bym plytkiego trolla po zachodzie slonca i nie bac sie glebokiej wody moze byc i 40 m, a wobler po1,5-2 metrach,plywanie raczej szybsze. Mnie sprawdzalo sie raczej tak do 1h po zachodzie, pozniej slabo. Po próbujemy na pewno, chociaż będziemy mieszkali w kanale a tam jest takie zajebiste kamienisko ciężkie do sforsowania za dnia... ...Trola wolałbym uniknąć... Edytowane 1 Września 2016 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 BOB teraz bedzie jeszcze plycej,bo tak plytkiej wody jaka byla pod koniec maja, nie bylo nawet na jesieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Wiesz, że to zamierzone spusty wody na potrzeby elektrowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 W tamtym roku Gustaw mowil ,ze nie bedzie juz tak spuszczana woda,ale chyba mala ilosc sniegu i deszczu w tym roku zrobilo swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) Niestety nie. To oficjalna info medialna. Prawda jest taka. że to świadoma działalność człowieka. Jaki śnieg? jaki deszcz obniży tak poziom wody na 1500h!?A ostatnie wyniki wędkarskie to zgroza. Widać wyraźną, klasyczną degradacj tego przepięknego jeziora. Na całe szczęście nie ja wywoziłem po 100 kilo FILETÓW szczupaczych z tej wody w latach minionychPozdrowienia dla Gustawa Edytowane 1 Września 2016 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) Grubszego szczupaka jeszcze troche przylowilismy,przy malych sandaczach,ale brak takich codziennych 65-75cm kaczodziobych. Trzeba sie wynosic. Gustawa pozdrowie od Ciebie przy szklaneczce bursztynowki,ktora bardzo przypadla jemu do gustu i nie odmawia Edytowane 1 Września 2016 przez Darek64 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Witam, Panowie jest ktoś aktualnie na wyjeździe? Jesteśmy ze znajomym nad Noen, pierwszy dzień - kilka króciaków + dwie 80-tki , sporo okonia 30-35cm zapowiada się ciekawie, jak wyniki na pokrewnych wodach? Pozdrawiam Dawaj Mały, kibicuję [emoji2] Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi