mahi66 Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Rapport z Vindommen. Palmy ciąg dalszy. Brak normalnego żerowania ryb. Okonie trochę lepiej niż wczoraj, ale nadal słabo Nie jesteśmy w miejscówce Eventuru. Jesteśmy w domku Bredal Nygebet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 może spróbujcie wykupić licencje na Fullbosjon? Chociaż Eventur chyba ma wyłączność.nie byłem, ale słyszałem same dobre opinie. jak wybieraliśmy się na Vindommen, to nastawiałem się bardziej na to mniejsze jezioro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 W tym roku Szwecja nie sprawdzila sié ,bynajmniej dla mnie .Moze tez dla tego ze mazy sié nam zawsze super polów ,a rzeczywistosc bywa inna .I w Szwecji sá wody gorsze i lepsze .Czasem tez nie bierze .A tak na serio to i skandynawia ma ograniczone mozliwosci i wody poludnia sá mocno wytrzebione .Oczywiscie nie tak jak nasze ale jednak i myslé ze po rekordy trzeba jechac dalej na pólnoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Na najbliższe dni pogoda raczej bez zmian i bez jakiegoś znacznego załamania....jestem ciekawy czy ryby się trochę ruszą....w końcu lada dzień październik, powinno zacząć się wielkie jesienne żarcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 (edytowane) Rapport z Vindommen. Palmy ciąg dalszy. Brak normalnego żerowania ryb. Okonie trochę lepiej niż wczoraj, ale nadal słabo Nie jesteśmy w miejscówce Eventuru. Jesteśmy w domku Bredal Nygebet.na Vindommen spróbujcie trollingu. Ja miałem nieporównywalnie lepsze wyniki w trollu niż z ręki. Wielka woda namierzyć ryby ciężko. Edytowane 27 Września 2016 przez rower26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 PANIE ! spraw aby ta karaibska pogoda w Szwecji pękła przynajmniej od 7-go października!!! Amen (kto ma jakieś wiarygodne prognozy od tego terminu? jeśli w ogóle o prognozach można mówić wiarygodnie?) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 My przejechaliśmy z południowej Szwecji w niedzielę po tygodniowym pobycie. Niebo pochmurne ale z dużą ilością słońca, temperatura powietrza dzień ok 18 noc ok 8 ale jeden raz rano 2 stopnie. Woda ok 16 stopni. Generalnie ryby brały od wschodu do zachodu . Wcześnie rano i późnym wieczorem wyniki marne. Największe szczupaki 108 , i 90+ zostały złapane od 11 do 14 . Sandacze żerowały w podobnej porze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 PANIE ! spraw aby ta karaibska pogoda w Szwecji pękła przynajmniej od 7-go października!!! Amen (kto ma jakieś wiarygodne prognozy od tego terminu? jeśli w ogóle o prognozach można mówić wiarygodnie?) Podobno w październiku temperatura ma nie przekroczyć 15 stopni i będzie pochmurno, ale wiesz jak to jest... http://www.smhi.se/#ws=wpt-a,proxy=wpt-a,geonameid=2673730 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahi66 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 PANIE ! spraw aby ta karaibska pogoda w Szwecji pękła przynajmniej od 7-go października!!! Amen (kto ma jakieś wiarygodne prognozy od tego terminu? jeśli w ogóle o prognozach można mówić wiarygodnie?) Kiedyś słyszałem wypowiedź uznanego metereologa, że dla niego jego koledzy, którzy podają prognozę pogody na dłużej niż trzy dni są szarlatanami. Przy obecnych zmianach klimatycznych prognozy długoterminowe to wróżenie z fusów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahi66 Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Kolejny raport z Vindommen. Powiało, popadało, szczupłe się ruszyły. Ja niestety tego dziś nie doświadczyłem - dopadło mnie przeziębienie, katar, kaszel itp. Nie miało kiedy, szlag by trafił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Hjalmaren w ciemno to samobójstwo wędkarskie...chyba że ktoś Ci chociaż trochę mety nagra... Byłem tam pierwszy raz i tak 1 dzień 2 ryby , kolejne tendencja rosnąca a ostatniego dnia najwiecej polowilem. Tak jak mówie trzeba plywac wzdluz głazów tam stoją ładne ryby, zatoki z zielskiem mozna sobie odpuscic. Szwedzccy wedkarze doradzili nam takie lowienie i sie sprawdzilo, wazne zeby przynety byly jaskrawe na naturale nie bylo praktycznie brań. No i ważna rzecz jezioro od strony Orebro jest mocno przełowione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 (edytowane) Kolejny raport z Vindommen. Powiało, popadało, szczupłe się ruszyły. Ja niestety tego dziś nie doświadczyłem - dopadło mnie przeziębienie, katar, kaszel itp. Nie miało kiedy, szlag by trafił. Seta wódki z pieprzem, ciepłe galoty i na wodę Edytowane 28 Września 2016 przez nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Mnie na rybach nic nie bierze. W tamtym roku,ok.20 pazdziernika w Szwecji wpadlem do wody z pomostu po szyje. Powrot ze smiechem ok.400m do domu,herbatka z miooodem rano na rybki,nie ma czasu na chorowanie.Ale przykro oczywiscie czytac,ze kogos na rybach dopadla choroba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 My już na promie...standardowe piwko w akcji...jakoś mocno na "słonecznym" nie dmucha???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 ... to ruszajcie na dicho. Tam może się zawsze wiele wydarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Robert dobrze radzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Robert dobrze radzi Tam zawsze bywa wesoło. Tylko krótko. Kiedyś na promach to były imprezy . Występy girlesek i takie tam. Teraz wszędzie księgowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 ..."takie tam" były, są i będą ale faktycznie, klimat imprez jak by zdechł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Pomimo zdechnięcia klimatu chętni potrafią wykorzystać możliwości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Wszystko dostosowano do wędkarzy... zarzut przynęty, branie, zacięcie, szybki hol ...aha, zapomniałem o opłacie za licencję przed szybkim holem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Vegas 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Wszystko dostosowano do wędkarzy... zarzut przynęty, branie, zacięcie, szybki hol ...aha, zapomniałem o opłacie za licencję przed szybkim holem I nie zapominaj jeszcze o niechcianym przyłowie.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Dobrze , że przypomniałeś ... płynę za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 I nie zapominaj jeszcze o niechcianym przyłowie....To się rzadko zdarza. Jest ryzyko jest zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 (edytowane) To się rzadko zdarza. Jest ryzyko jest zabawa No wiesz, niektórzy preferują łowienie bez przyponu... Edytowane 30 Września 2016 przez rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi