Skocz do zawartości
  • 0

ABSURD CZY KONIECZNOŚĆ

Jozi

Pytanie

Czy ktoś z WAS jest w stanie mi wytłumaczyć?

Posiadając kartę wędkarską oraz legitymację członkowską PZW ze znaczkami opłaty na wędkowanie z hologramem PZW, rejestrami połow?łw na wody nizinne i g?łrskie ( w chwili obecnej o kolorze niebieskim i białym) po kiego diabła jest mi potrzebne jeszcze zezwolenie na amatorski poł?łw ryb wędką wykonane iście na cienkim papierze z dodatkowo przyklejonym hologramem-wa?źne od 01 stycznia do 31grudnia 2011roku.Co za mądra głowa wpadła na tak kuriozalny pomysł, czy to ktoś z naszego Szanownego GŁÓWNEGO PZW czy jeszcze wy?źej oświecony celebryta.Krew mnie zalewa na marnotrawstwo papieru w skali og?łlnokrajowej, przez cholerne kolesiostwo bo ktoś na czymś musi zarobić. TO JEST TO OSTATNIO GŁOSZONE HASŁO PAŃSTWO PZRYJAZDNE OBYWATELOWI.Mo?źe wreszcie nastał czas aby wędkarze zaczęli wybierać normalnych ludzi w KOŁACH WĘDKARSKICH A CI z kolei wybrali normalnych ludzi do Zarządu Gł?łwnego, a tym PANOM' mięko myślącym ju?ź dziękujemy.Proponuję od ka?źego wędkującego dobrowolą wpłatę po złotych polskich 20-wybudujemy im bajorko i tam niech ćwiczą swoje pomysły mądrego zarządzania naszymi pieniędzmi.

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

@Logan czy TY wreszcie zrozumiesz, ?źe według ustawy są potrzebne 2 papiery, a nadal koła do legitymacji członkowskiej jako trzeciego obecnie dokumentu wklejają znaczki opłaty tj.podstawowa, wody g?łskie +hologram PZW!!O tym m?łwimy m?łwimy przez cały czas.