mdziam_78 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Witam,czy któryś z Szanownych Kolegów posiada i nie planuje wykorzystać, a co za tym idzie mógłby się podzielić, kuponem rabatowym do BRC.Nie mam wielu zamówień na koncie i niestety kuponów nie otrzymałem, a planuję nabyć jedną witkę. Info na PW poproszę. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 A są w ogóle takie?Kupuję w BRC od 4 lat i poza tymi na Black friday takich nie widziałem.Może warto zadzwonić i zapytać? Z Robertem da się zawsze jakoś dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Robert napisał, że czasem kupony dodaje do zamówień. Interesujący mnie towar z racji kursu $ nie jest dostępny z rabatem niestety. Liczyłem, że może ktoś coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi