biosteron Opublikowano 22 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Za pomocą kolegi @hasior, znalezione i wklejone do tematu, o kołowrotku :Daiwa Emblem Z3000iA, Daiwa Emblem Z 3000iA (nie w C) wymiary ło?źyska , Wymiary ło?źysk w Daiwa Emblem Z2500C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Moge sie wypowiedziec na temat Daiwy SS-II 2500,3500 Posiadam Takie jak dla mnie konstrukcje ponadczasowe trwale,dobrze ukladają linke,posiadają dobry hamulec nieprzepchane ło?źyskami.Model 2500 to dla mnie Klen,Jaz,Pstrag, 3500 zabieram na Szczupaki,Sandacze.Dbam o Te Cacka bo lubie cos miec dobrego i mimo lat cieszy oko.Polecam Ci Kolego te SS-II 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Witam czy da się dopasować jakąś podwójna korbę do Daiwy SS II 3000? Może ktoś wie od jakich innych młynków pasuje? Oczywiście najlepiej w kolorze czarnym. Nie lubię T-knobów bo są dla mnie bardzo niewygodne i do tego od dawna łowię kołowrotkami z podwójną korbą i z tego raczej się nie wyleczę a szkoda żeby Daiwa leżała w kartoniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi