motylW1 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Witam ,dziś na rzece w końcu coś zaczęło żyć, może promienie słońca tak zadziałały bo do tej pory było bardzo źle.Na woblerka od Sebka trafiłem niebrzydką wzdręgę i kilka innych gatunków.Może w końcu ta rzeka ożyje bo już traciłem nadzieję.Poczciwy Silstar od Jacka pięknie się dziś spisywał. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Mówiłem, że w tej rzeczce, to jest aż gęsto od ryb!... Piękna krasnopióra! Z powierzchni wzięła (na "zbieranego"), czy na przytrzymaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Na przytrzymaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jammaey Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 (edytowane) Moja pierwsza Crazy Fish Cruel Leech 5,5cm, podany bez obciążenia, bardzo wolno tonący. Branie z opadu. Edytowane 14 Maja 2016 przez Jammaey 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 (edytowane) Moja też . Na Crazy Fish Polaris 45 mm. Edytowane 14 Maja 2016 przez loki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazzze Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Całkiem sympatyczna zabawa ... 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Dzisiaj też się jedna zameldowała i również przynęta to Crazy Fish. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Już niedługo może wybiorę się na te grubsze 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazzze Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Kilka z ostatnich ciekawszych egzemplarzy .. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldebaran Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Dobra, to ja sie usuwam z tematu... Z powierzchni czy gleboko siedza takie klocki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazzze Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 (edytowane) Szczerze to zależy od dnia..Mam bardzo czystą wodę ,więc jak płyną tak im podaję Edytowane 19 Maja 2016 przez Usak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 To i ode mnie kilka rybek Wszystkie ryby siadaly na FishUp-y 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 To i ode mnie kilka rybek Wszystkie ryby siadaly na FishUp-y Ślicznie wybarwione! Na delikatnym zestawie miałeś fantastyczną zabawę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazzze Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Ślicznie wybarwione! Na delikatnym zestawie miałeś fantastyczną zabawę! Nie takie delikatne te nasze zestawy Do wyciągnięcia takiej silnej bestii ze środka trzcin jednak trzeba mieć trochę mocy w zapasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Nie takie delikatne te nasze zestawy Do wyciągnięcia takiej silnej bestii ze środka trzcin jednak trzeba mieć trochę mocy w zapasie Ano tak!... Ja przy kleniowaniu, również czasami wybieram mocniejszy zestaw, nawet z delikatnym przyponem metalowym (w razie gdyby "zębaty" miał ochotę zagryźć woblerka) i jakoś nie zauważyłem, aby to kleniom bardzo przeszkadzało, zwłaszcza o zmroku lub w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Kleń pod wieczór jak piźnie to kotwice proste Ja pod krasne używam g loomisa 180 cm do 8g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Z dziś 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Z dziś Ale łakomczuchy... Wykorzystujesz to bezlitośnie! Na tych fotkach widać, że rzeczywiście łowisz sprzętem mocniejszym niż myślałem. Jeśli dobrze widzę, to masz plecionkę i przypon z żyłki, tak? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Hehe no z dnia na dzień jest co raz ciężej Na szpuli nanofil 0,08 i przypon z fluocarbonu varivasa 0,18 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldebaran Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Rozmiarowo jeszcze bez szału, ale powoli się wdrażam w temat 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Dziś dzień zapowiadał się marnie, małe kleniki, małe bolenie, kilka jazi a na koniec dnia wzdręga PB 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Ile mial ten " potworek " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 (edytowane) Dziś brały na woblerki od Jokera i atb69, oraz micro jigi Marcina P. Edytowane 1 Czerwca 2016 przez motylW1 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 To tylko jeden wypad Na filmie i fotkah te najfajniejsze 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 (edytowane) I mi się wreszcie wzdręgi pojawiły w tym sezonie Edytowane 4 Czerwca 2016 przez slav 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi