Marcin P. Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 I ja dziś, za sprawą kolegi Mariusza, w końcu dobrałem się do większych wzdręg 3 sztuki po ok 30cm. Największa 31cm Tak przy okazji Slav, rybki ma mikrojiga czy na coś innego? Bo widzę, że wystaje coś takiego w pyska 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Wszystkie wzdręgi łowiłem na mikrojigi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Wzdręgi dobrze reagują na małe mokre muszki. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Na suche też: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterx Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Bardzo ładne, ja zazwyczaj łowie wzdregi na małego twistera bez ogonka z główka do 2gr. Brania zazwyczaj są z opadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 2g to całkiem dużo u mnie 0.7/0.8g to max co da radę raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterx Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Dużo, ale z brzegu dalej leci ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterx Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 U mnie takie brały 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Ostatni moment wykorzystany Bez rekordów, ale 37cm zaliczone 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) U nas także korzystamy z pogody i namierzamy nowe miejsca z takimi tłustymi rybkami Edytowane 12 Września 2016 przez Marcin P. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter28 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Piękne! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Dziś nie było takiej współpracy jak w ostatnich dniach Koleżka trafił jedną godną uwagi 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter28 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Ale mega ubarwienie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Więcej niż jedno słowo ale mega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Kolejny PB Oj dała popalić.. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Są namierzone, może jeszcze uda się w tym roku większe połowić bo potenciał ta woda ma wielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Dzisiaj też dało się połowić 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi