skalka Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Łowię tak jak woblerem, pod prąd i bardzo powoli. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Dzięki, powodzenia.Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grodzio Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Mój pierwszy jaźik. Była okropna pogoda ,ale dało radę chociaż tego jednego złowić. Rozumiem, że pierwszy jazik to w sumie wielka radość i niemal powód do dumy, ale trzymajmy się norm regulaminowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil098 Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 ja dziś po raz kolejny spędziłem czas nad wodą w poszukiwaniu jasiów w raz z kolegami po raz pierwszy odwiedzam rzeczkę w tym sezonie położoną niedaleko lublina nie podaję nazwy bo rzeczka nie duża ale że jasie tam mieszkają przekonałem się w zeszłym sezonie.woda nie dużo podniesiona i trącona, rybki brały bardzo delikatnie .łowiłem kijem konger world champion iri275 żyłeczka 0,14 nawinieta na daiwa procaster przynęta twister na około 1,5gr główce Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 No ładne jaski -gratki:)Panowie jest jakaś szansa na jazia teraz na tych wylanych Warciańskich łąkach czy jeszcze za zimno? Za zimno w sensie ,że nie wpływają na te łąki jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Świetnie. Jaziki o tej porze roku... super! gratulacje...Może i my zaatakujemy, jak tylko woda nieco opadnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Dziś było czuć że jazie będą aktywne. Po telefonie Kamila, pojechałem co prawda nad inną rzekę, ale się udało. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.usSprzęt i przynęta jak w pierwszym poście, woda podwyższona lekko trącona. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Fajne rybki!!Gratuluję Ciągle coś wypada, ale mam nadzieję, że i we Wrocku niebawem się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 idzie wiosna lalalala.... ja też już niedługo ruszam za jaśkami bo w zeszłym roku połapałem ale małych i to na stojącej wodzie, teraz mam zamiar pochodzić za nimi na jeziorce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Brawo piękna rybka chyba czas najwyższy nad Wisełkę zajrzeć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 teraz mam zamiar pochodzić za nimi na jeziorce A w którym miejscu warto ich poszukać?? Może być na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Brawo piękna rybka chyba czas najwyższy nad Wisełkę zajrzeć ! Przecie to srodek zimy mamy. Łowicie juz jazie? Fajne rybki, choc od kilku lat poszły w całkowita odstawke. Wisła ma wieksze atrakcje. ps Piotr bardzo fajna sesja fot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Super Jazie, widać, że wiosna jest tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik15 Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Na prawdę fajne jazie, zwłaszcza, że złowione w zimie. Jeżeli mogę zapytać, jak prowadzicie twisterka przy łowieniu jaśków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Dzięki Marcel, co do prowadzenia już pisałem im wolniej tym lepiej. Staram się przetrzymać przynętę w miejscu bytowania ryb jak najdłużej. W tym roku zima nie jest dla mnie zbyt łaskawa w tamtym roku łowiłem ryby prawie na każdym wyjściu. W tym na te kilka ryb musiałem naprawdę zapracować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil098 Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Super Jazie, widać, że wiosna jest tuż tuż z tą wiosną to jeszcze niestety musimy trochę poczekać ale jak to mówią już bliżej jak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Skalka, a ta tuba na plecach nie przeszkadza...:)Myślałem że lepiej takie rzeczy zostawiać w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Często zasuwam, busami i autobusami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Rzeka inna gatunek ryby ten sam Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Normalnie w depresje wpadnę I prze Ciebie muszę ubrać syna i na ryby iść a 0 stopni jest ! Brawo piękna rybka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 niezła regularność... gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 W niedzielę razem z kolegami, łowiliśmy przez 3 godz na jednej z lubelskich rzeczek. Dwa jaziki udało się przechytrzyć niestety poniżej wymiaru ustalonego na forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak12345 Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Ładnie połowiliście gratuluje ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil098 Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 wczoraj pogoda jakby wiosna była blisko a latające pojedyńcze owady i odgłosy ptaków utwierdzały w tym przekonaniu .Niektóre rybki przybrały piękne barwy przed nadchodzącym tarłem inne choć nie tak widowiskowo ubarwione również pełne ikry czekają by odbyć coroczny rytuał ,dziś próbowałem po raz kolejny pochodzić nad wodą w poszukiwaniu jazi rybki jakby nie podzielały jeszcze wiosennej aury i trwały jeszcze w zimowym letargu ale jeden za pozował do obiektywu Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Pięknie, brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi