ziom7 Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Sobota 05.03 odwiedziłem Widawę w poszukiwaniu jaśków. Piękna pogoda, ale niestety po 3 godzinach czajenia się i skradania obeszło się bez żadnego brania, co więcej na całym moim odcinku Widawy, żadna ryba nie dawała znaku życia. Chyba jeszcze tydzień, może 2 takiej pogody i będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil098 Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Jako że wątek trochę stanął dorzucę zdjęcie z poprzedniej soboty u nas temp wody jeszcze zimowa co ma wpływ na ryby które pływają w spokojniejszych miejscach i nie bardzo chcą żerować przynęta na którą oszukał się jazik czarny twister na 1,5gr główce Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Gratuluję Jaśka widzę że sceneria na dole w mapy podobna jak u nas na górze, w tej chwili padał śnieg.. aby do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil098 Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 widzę że sceneria na dole w mapy podobna jak u nas na górze, w tej chwili padał śnieg.. aby do wiosny.pogoda zimowa choć bez zalegającego śniegu ale to już chyba ostatnie jej oznaki miejmy nadzieję że wiosna się nie spóżni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Cześć jazi już się trze więcej powiedzieć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszA Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Dziś byliśmy z Oleixem i jednym słowem połowilismy.Zestaw to Mistrall Shogun i Stradic, żyłka 0,14 i wobler Oleixa robiony wczoraj wieczorem. 50cm Jasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Pewnie go zwabił zapach lakieru . Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 50cm Jasiek Czadowy - GRATULACJE - przy okazji i dla Oleixa graty za dobre rękodzieło PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krupin Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Gratulacje @Mariusz, 50 cm to już piękna ryba, ja dzisiaj próbowałem ze 4 godziny ale niestety jeszcze chyba śpią. Dzięki Wam co już łowicie pozostaje nadzieja że i u mnie coś się musi ruszyć. Jeszcze raz gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Arku staram sie kurde staram jedynie ja coś nie mogę złowić czegoś do fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 O widzę u was tez ciekną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Brawo brawo piękna rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 U nas też już jaziki na tarle, przekonałem się dzisiaj o tym po złowieniu jednego 40+ :)Sezon rozpoczęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Ja właśnie wróciłem z Wisły pięć godzin bez brania. No ale trzeba pilnować kiedy się ruszą. Jazior piękny gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Krisu a gdzieś był napisz na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Dziś byliśmy z Oleixem i jednym słowem połowilismy.Zestaw to Mistrall Shogun i Stradic, żyłka 0,14 i wobler Oleixa robiony wczoraj wieczorem. 50cm Jasiek Mosty jagiellońskie/brucknera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszA Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Dziś byliśmy z Oleixem i jednym słowem połowilismy.Zestaw to Mistrall Shogun i Stradic, żyłka 0,14 i wobler Oleixa robiony wczoraj wieczorem. 50cm Jasiek] Mosty jagiellońskie/brucknera? Masz pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 W wieprzu też coś pływa. Pora nietypowa ale jaź też nie jest typowym drapieżnikiem. Część już wytarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Ależ krwistoczerwone płetwy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Nie zła Krasnopióra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 ślyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Fajne te wasze jaśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekj Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Cudo ! Ale kolory ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 wiosna wiosna, wiosnaach to Ty!!!Już nie mogę się doczekać weekendu aż sprawdzę swoje miejscówki bo jeszcze tydzień temu była cisza w eterze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krys Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 1 kwietnia był ok.kilka ładnych jazi .jutro mucha bo się ruszyły i mokra powinna być ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi