pawelG Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Kolega jakie muchy na jazie polecasz ?Ja dziś próbowałem bezskutecznie muchowania jaziowego i nie wiem co ukręcić pod jazia właśnie.. Byłbym wdzięczny za sugestie .Nimfy mnie nie interesują ,jakieś mokre najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krys Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 mokre to klasyka...spiderki , moga byc nawet o tej porze w dziwnych kolorach ( róż. biora tez na czarna pijawkę...najlepiej z kolorowym akcentem / czerwona głowka/ a na nimfy tez moze byc super...mam tu na mysli łowinie na nimfę a la mokra mucha...nia na krótką! bo na krótka jazia nie można podejść...pozd Krys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Dzisiejszy Jazik dość taki nawet na strzałkę 7,5cm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ... ładną tam wodę Tomy masz... gratuluję rybki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ten jasiu ma jakiś taki boleniowy pyszczek ale ogólnie super.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 rapia są to po prostu dość konkretne Jaśki.Może te fotki rozwieją twoje wątpliwości bo ja rozróżniam gatunki i napewno nie jest to pysk Boleniowy. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Nie mówiąc już o kolorze płetw i sylwetce.Owszem zdarzało mi się łowić hybrydy na tej miejscówce ale ten to nawet pod to nie podchodzi.Wzorcowy Jaś tyle że dość pokaźny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil098 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Dzisiaj wraz kolegami odwiedziliśmy nowe odcinki starych rzek gdzie testowałem ostatnio otrzymane wobki od kolegi z klubu co do ich skuteczności przekonałem się już w tamtym sezonie dzisiaj tylko potwierdziły swoja skuteczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Dziś piękna pogoda, 23 stopnie, wiosna na całego. Ryby były aktywne przez pół godziny, w tym czasie w każdym obławianym miejscu branie. Pierwszego złowiłem dokładnie za tym samym krzaczkiem za którym rok temu o tej porze złowiłem pierwszego jazia 2010 .Jazie brały na woblerki WOBI 1,5-2,5cm pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 2 fota może do kalendarza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Pewnie, poczekam tylko do konca miesiąca może coś lepszego wyjdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Tomy gratulacje. Ja zamiast porządnie łowić musiałem się szwendać po całej Polsce. Ale w przyszły weekend sobie to odbiję. Super jazior jeszcze raz gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Tomy gratulacje. Ja zamiast porządnie łowić musiałem się szwendać po całej Polsce. Ale w przyszły weekend sobie to odbiję. Super jazior jeszcze raz gratuluję.Przyjedź do Auschwitz poszwendamy się trochę brzegami mojej Wisełki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Witaj Tomy nie chciałem cię urazić a tym bardziej podważać twoich kompetencji i znajomości ryb.Po prostu pyszczek jasia ze zdjęcia na tle rzeki skojarzył mi się z boleniem może głodnemu chleb na myśli.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Witaj Tomy nie chciałem cię urazić a tym bardziej podważać twoich kompetencji i znajomości ryb.Po prostu pyszczek jasia ze zdjęcia na tle rzeki skojarzył mi się z boleniem może głodnemu chleb na myśli.PZDROk.luz.opacznie zrozumiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Wczorajszy Wiślany jazio, miarka wskazała 44cm, metoda połowu- spining, wędka dragon eclipse senso jig 3-15gr. 270kołowrotek- shimano catanaprzynęta- wobler harnaś,żyłka 0,18mm.Walczył dzielnie leczy zdołał się wypiąć dopiero w podbieraku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Piekne wislane jazie. Moje gratulacje dla Lowcow! Ciekawa rozpietosc w przynetach.Woblerki 2 cm, strzalka 7 cm, male gumki...jazie jedza co popadnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Piękne jazie łowicie! Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Wczorajszy Wiślany jazio, miarka wskazała 44cm, metoda połowu- spining, wędka dragon eclipse senso jig 3-15gr. 270kołowrotek- shimano catanaprzynęta- wobler harnaś,żyłka 0,18mm.Walczył dzielnie leczy zdołał się wypiąć dopiero w podbieraku Powrót do Wiślanej krainy. Piękny jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Wojtek gratulacje, ładny opaskowy jaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Fajniutkie jaziorki łowicie.Dziś próbowałem,cudowałem aż w końcu z przynętką się wstrzeliłem. Dużych nie było,ale ilościowo było zaskakująco - 9szt <_<Woda stojącaprzynęta -woblerek lake dorado tonący prowadzony równym tempemżyłka 18,młynek team dragon 35kijek rasstaman 45gr. Pierwszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 TD jest wodoszczelny ?? Gratuluję wszystkim jazi - ja zaczynam w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Pampuch jak jeszcze połowisz na sestafina uklejki to się chyba załamię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 TD jest wodoszczelny ?? Nie mam litości dla młymków <_< kupuje niedrogie i częściej mogę wymieniać PZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Pampuch jak jeszcze połowisz na sestafina uklejki to się chyba załamię .Józek, to nie kijek łowi a wędkarz, który umie/wie jak to robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi