miras1983 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 witam w tym tygodniu na bystrzycy były ciekawe brania jazi i kleni, jeden z kilku rozbójników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Fajniutkie jaziorki łowicie.Dziś próbowałem,cudowałem aż w końcu z przynętką się wstrzeliłem. Dużych nie było,ale ilościowo było zaskakująco - 9szt <_<Woda stojącaprzynęta -woblerek lake dorado tonący prowadzony równym tempemżyłka 18,młynek team dragon 35kijek rasstaman 45gr. Pierwszy ostatni No Adamie ostro jedziesz,na stojącej wodzie na taką przynętę i w takiej ilości to jak dla mnie całkowicie niezrozumiałe ,temat kija jakiego używasz przemilczę .GRATULACJE!!!!Dobrze że wiele tajemnic ryb i wędkarstwa jest jeszcze nie odkrytych.... Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 2 jaśki z dwóch całkowicie różnych rzecznych miejscówek... Z opaski... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 ...i do wody . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Co sie stało z zegarkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Fajniutkie jaziorki łowicie.Dziś próbowałem,cudowałem aż w końcu z przynętką się wstrzeliłem. Dużych nie było,ale ilościowo było zaskakująco - 9szt <_<Woda stojącaprzynęta -woblerek lake dorado tonący prowadzony równym tempemżyłka 18,młynek team dragon 35kijek rasstaman 45gr. Pierwszy ostatni No Adamie ostro jedziesz,na stojącej wodzie na taką przynętę i w takiej ilości to jak dla mnie całkowicie niezrozumiałe ,temat kija jakiego używasz przemilczę .GRATULACJE!!!!Dobrze że wiele tajemnic ryb i wędkarstwa jest jeszcze nie odkrytych.... Pozdrawiam Tomi . Dla mnie nadal tajemnicą jest wielką, po jaką cholerę ludzie wkładają kołowrotki do wody... Chyba tylko po to aby później sobie pojęczeć i pobiadolić, że dziwne chrzęsty ze środka dobiegają.. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Co sie stało z zegarkiem? ...i do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Fajniutkie jaziorki łowicie.Dziś próbowałem,cudowałem aż w końcu z przynętką się wstrzeliłem. Dużych nie było,ale ilościowo było zaskakująco - 9szt <_<Woda stojącaprzynęta -woblerek lake dorado tonący prowadzony równym tempemżyłka 18,młynek team dragon 35kijek rasstaman 45gr. Pierwszy ostatni No Adamie ostro jedziesz,na stojącej wodzie na taką przynętę i w takiej ilości to jak dla mnie całkowicie niezrozumiałe ,temat kija jakiego używasz przemilczę .GRATULACJE!!!!Dobrze że wiele tajemnic ryb i wędkarstwa jest jeszcze nie odkrytych.... Pozdrawiam Tomi . Dla mnie nadal tajemnicą jest wielką, po jaką cholerę ludzie wkładają kołowrotki do wody... Chyba tylko po to aby później sobie pojęczeć i pobiadolić, że dziwne chrzęsty ze środka dobiegają.. <_< Nie...Po to aby odpowieziec na kolejne pytanie w przyszłym tygodniu. Czy TD nadaje sie na jazie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 panowie powiedzcie mi bo z jaziami i kleniami dopiero raczkuje.do tej pory poświęcałem sie większym drapieżnikom.dlaczego z jednej wody jazie ,jedne są wręcz okrągłe, drugie smukłe jak klenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Te smukłe to samiczki, a te okrągłe to samce... Mają takie wielkie bębny od piwska... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 to było do przewidzenia dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil098 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 to i ja dorzucę dzisiejszego pana jazia z lubelskiej rzeki początkowo łowiłem na wobki ale zaczeły gustować ryby z zębami aby ograniczyć straty zacząłem łowić na pyłki, przynętę często atakowały drobne drobne okonie ale i jaziowi spodobał się twisterek Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zeszłotygodniowy, wietrzny Janek Zagryzł Instincta 3cm jasnego z ciemnym grzbietem. Łowisko dość płytkie, z pojedynczymi kamieniami. Instinct prowadzony wachlarzem przez nurt, a następnie powoli podciągany pod prąd.Kijek do 5/8oz i żyłeczka 0,18mm PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Fajna rybka Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Wędeczka St.Croix Łowca duchów, typowy odrzański przelew, żyłka 0,20mm. Przynęta 3cm Instinct. Niestety rybka powyżej 50cm zwiała (temu zabrakło kilka centów)... zlazła skubana z przelewu z prądem i się była spięła... bywa i tak... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Nie miałem planów jaziowych na ten rok, ale smaka narobiliście Piękne ryby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Dzisiejszy krótki bo zaledwie godzinny wypadzik - wieprzański 45cm grubasek Kijek cd blue rapid 3,05m 17lb , kręciołek TP4000H , żyłka 0,18, wobek 3cm siek-m... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Piękne jazie Panowie! Kamil Z., słuchawki są podłączone do rezonansu? PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Piękne jazie Panowie! Kamil Z., słuchawki są podłączone do rezonansu? PozdrawiamGrzesiekCzekałem kto na to zwróci uwagę Zobaczyłem to na zdjęciu, jak już jazior popłynął przedłużać gatunek Chwilę wcześniej miałem telefon, a nie lubię co chwilę grzebać po kieszeniach, więc przez zestaw słuchawkowy najwygodniej- bo nie trzeba przerywać łowienia PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Kamil Z. przez zestaw słuchawkowy najwygodniej- bo nie trzeba przerywać łowienia ...................................................... Tak, tak ,dzwonili z Pentagonu gdzie biorą i jak łowić Danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Ja obstawiałem radiowe konsultacje z trenerem lub innym mistrzuniem Gratuluję jaśka i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Jazik wyszedł do obrotówki ale zagryzł dopiero wobka 3cm:)Uderzył koło 12 w pięknej słonecznej pogodzie:)Jest to moja życiówka-nigdy szczęścia do Janów nie miałem ale dziś się udało:) Byłem tak podjarany,że nie zmierzyłem:)Rzeka Warta Łowiłem kijkiem Kongera 305cm Iri LuckyMłynek -Spro Żyłeczka 0.18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Bobesku zajebisty Jaź.Konkret rybka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Pięknie łowicie, gratulacje!Niedługo maj i...bolenie PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Piękne jazie Panowie! Kamil Z., słuchawki są podłączone do rezonansu? PozdrawiamGrzesiekCzekałem kto na to zwróci uwagę Zobaczyłem to na zdjęciu, jak już jazior popłynął przedłużać gatunek Chwilę wcześniej miałem telefon, a nie lubię co chwilę grzebać po kieszeniach, więc przez zestaw słuchawkowy najwygodniej- bo nie trzeba przerywać łowienia PozdrawiamKamil A ja obstawiałem, że słuchasz odgłosu lasów tropikalnych Fajne zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi