Skocz do zawartości

Jazie 2011

skalka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Fajniutkie jaziorki łowicie.Dziś próbowałem,cudowałem aż w końcu z przynętką się wstrzeliłem. Dużych nie było,ale ilościowo było zaskakująco - 9szt <_<

Woda stojąca

przynęta -woblerek lake dorado tonący prowadzony równym tempem

żyłka 18,młynek team dragon 35

kijek rasstaman 45gr.

Pierwszy

ostatni

No Adamie ostro jedziesz,na stojącej wodzie :huh: na taką przynętę :huh: i w takiej ilości :huh: to jak dla mnie całkowicie niezrozumiałe :o :unsure: ,temat kija jakiego używasz przemilczę :mellow:.GRATULACJE!!!!

Dobrze że wiele tajemnic ryb i wędkarstwa jest jeszcze nie odkrytych....

Pozdrawiam Tomi B).

Fajniutkie jaziorki łowicie.Dziś próbowałem,cudowałem aż w końcu z przynętką się wstrzeliłem. Dużych nie było,ale ilościowo było zaskakująco - 9szt <_<

Woda stojąca

kijek rasstaman 45gr.

Pierwszy

ostatni

No Adamie ostro jedziesz,na stojącej wodzie :huh: na taką przynętę :huh: i w takiej ilości :huh: to jak dla mnie całkowicie niezrozumiałe :o :unsure: ,temat kija jakiego używasz przemilczę :mellow:.GRATULACJE!!!!

Pozdrawiam Tomi B).

Dla mnie nadal tajemnicą jest wielką, po jaką cholerę ludzie wkładają kołowrotki do wody... :unsure: Chyba tylko po to aby później sobie pojęczeć i pobiadolić, że dziwne chrzęsty ze środka dobiegają.. <_< :lol: :lol:

Woda stojąca

kijek rasstaman 45gr.

Pierwszy

ostatni

Pozdrawiam Tomi B).

Dla mnie nadal tajemnicą jest wielką, po jaką cholerę ludzie wkładają kołowrotki do wody... :unsure: Chyba tylko po to aby później sobie pojęczeć i pobiadolić, że dziwne chrzęsty ze środka dobiegają.. <_< :lol: :lol:

Nie...

Po to aby odpowieziec na kolejne pytanie w przyszłym tygodniu. Czy TD nadaje sie na jazie? :lol: :lol: :lol:

to i ja dorzucę dzisiejszego pana jazia z lubelskiej rzeki początkowo łowiłem na wobki ale zaczeły gustować ryby z zębami aby ograniczyć straty zacząłem łowić na pyłki, przynętę często atakowały drobne drobne okonie ale i jaziowi spodobał się twisterekhttp://img215.imageshack.us/img215/5392/p4112299.jpg

Uploaded with ImageShack.ushttp://img821.imageshack.us/img821/9359/p4112292.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Zeszłotygodniowy, wietrzny Janek :D

Zagryzł Instincta 3cm jasnego z ciemnym grzbietem. Łowisko dość płytkie, z pojedynczymi kamieniami. Instinct prowadzony wachlarzem przez nurt, a następnie powoli podciągany pod prąd.

Kijek do 5/8oz i żyłeczka 0,18mm :D

http://img703.imageshack.us/img703/542/jasio2.jpg

Pozdrawiam

Kamil

Piękne jazie Panowie! Kamil Z., słuchawki są podłączone do rezonansu? :mellow: :lol:

Pozdrawiam

Grzesiek

Czekałem kto na to zwróci uwagę :mellow:

Zobaczyłem to na zdjęciu, jak już jazior popłynął przedłużać gatunek

Chwilę wcześniej miałem telefon, a nie lubię co chwilę grzebać po kieszeniach, więc przez zestaw słuchawkowy najwygodniej- bo nie trzeba przerywać łowienia :mellow:

Pozdrawiam

Kamil

Jazik wyszedł do obrotówki ale zagryzł dopiero wobka 3cm:)

Uderzył koło 12 w pięknej słonecznej pogodzie:)

Jest to moja życiówka-nigdy szczęścia do Janów nie miałem ale dziś się udało:) Byłem tak podjarany,że nie zmierzyłem:)

Rzeka Warta

Łowiłem kijkiem Kongera 305cm Iri Lucky

Młynek -Spro

Żyłeczka 0.18

http://img845.imageshack.us/img845/1095/jan2.jpg

Piękne jazie Panowie! Kamil Z., słuchawki są podłączone do rezonansu? :mellow: :lol:

Pozdrawiam

Grzesiek

Czekałem kto na to zwróci uwagę :mellow:

Zobaczyłem to na zdjęciu, jak już jazior popłynął przedłużać gatunek

Chwilę wcześniej miałem telefon, a nie lubię co chwilę grzebać po kieszeniach, więc przez zestaw słuchawkowy najwygodniej- bo nie trzeba przerywać łowienia :mellow:

Pozdrawiam

Kamil

A ja obstawiałem, że słuchasz odgłosu lasów tropikalnych :D Fajne zdjęcie.