integ3r Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Ależ oczywiście, z drohiczyńskiego Bugu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 super, ostatnio byłem niedaleko...ale bez wędki, teraz żałuję <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Ładne jazie panowie. Mi również udało się poprawić życiówkę o centa. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Ja również poprawiłem swój jaziowy rekord . Jaź 49cm. Na tym wypadzie było jeszcze kilka fajnych piranii w rozmiarze 48-44cm. Sprzęt: CTS Elite Long Range 2.9 6-20g, kołowrotek Team Daiwa D2508, żyłka 0,18mm P-LINE, przynęta wobler 3cm LeszkaD z Czarnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Jaź z miasta sprzęt taki jak zawsze (żyłka 0,14 daiwa Infiniti XP, fenix 2,60) przynęta obrotówka meps 00 long. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.usGratulacje dla łowców. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Piotrek gratulacje jaziora ,spsiony jak na bułce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 piękny-gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Przepiękne Jasie łowicie Koledzy, a już te Kolegów z Białegostoku.... co za kolory Cudne !!!Nasze wrocławskie takie śliczne niestety nie są, no chyba że ja nie wiem gdzie takie żyją Gratulacje łowcom !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 BO NA PODLASIU SĄ NAJŁADNIEJSZE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 BO NA PODLASIU SĄ NAJŁADNIEJSZE!!!! Jak następnym razem będę na urlopie na Podlasiu (tylko ja jeżdżę w okolice Sejn) to poproszę o spotkanie z Panem Jasiem z Podlasia Pozdrawiam wschodnią ścianę Polski Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 W okolicach Sejn chyba jedynie rzeka Marycha daje ci szansę na takowe spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 BO NA PODLASIU SĄ NAJŁADNIEJSZE!!!! Nie tylko jazie To jeden z weekendu też ładnie ubarwiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Dzis jazie zagryzały pieknie oto dwie fotkiwedka team dragon 2,7m 5-18gr pecionka 0,08 stren wobek swój . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 jaziek 38 cm złowiony na starorzeczu na obrotówkę BlueFox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 BO NA PODLASIU SĄ NAJŁADNIEJSZE!!!! Co prawda nie z Podlasia, ale też łodne oba na wobka Bonito 3,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laserro Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Jasiek 50 cm na imitacje żuczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 @tatasiek - gratulejszyn ..W sobotę powtórka... i nie chce widzieć na jednostce tej imitacji kija spinningowego, przez którego przelotkę szczytową możnaby przeciągnąć dorosłego jazia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Ładne rybki, gratuluję. Panowie, nie wytrzymam z jakiego kijka tak się nabijasz Patu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Tasiek coś sobie uzbroił/przerobił/poskładał do kupy - taka hybryda w stylu Frankestein, miał wizję chłopaczyna...kij pod ciężarem przelotkami sam się ładuje...(dżołk ) <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Ładne rybki, gratuluję. Panowie, nie wytrzymam z jakiego kijka tak się nabijasz Patu? Najlepsze, że właściciel sam się z niego nabija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Wyczuwam luźną, wspólną atmosfera dżołka tylko mnie ciekawiło, co to konkretnie jest za witka - badyl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Najlepiej niech się wypowie właściciel...jedno jest pewne - wyjeżdżają na nim jazie zapięte za ...śluz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 No to czekam na opis twórcy Frankensteina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rychu Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Mój nowy PB - gruby, wypasiony jasio 48cm .Foto marne niestety, bo z telefonu i w dodatku po ciemaku...ech, muszę chyba zabierać nad wodę porządny aparat, bo poziom fotek na forum jest naprawdę wysoki, a zdjęcia @Patu...klasa! Jasio uderzył na płytkiej rafce, w 2cm wobka mojej produkcji.Łowiłem kijkiem Balzer Magna S-Pro 2,7m 2-15g, kołowrotek stary, dobry, wysłużony Quick, jeszcze made in Germany, żyłka 0,16. Oczywiście ryba pływa dalej Pozdrawiam wszystkich amatorów nocnych łowów:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Gratuluję życióweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi