Forecast Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Nocny chlapioch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Gratki Nie ma to jak nocne łowienie tych rybek Bardzo przyjemna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Oto mój nowy rekord życiowy ... jaź 52cm , z którego się niezmiernie ucieszyłem. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 @RadzioGratuluje kolejnej życiówki w tym sezonie. Piękny pampuch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 To powiadasz Radziu że na moją mrówkie.....no no,gratuluję . Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Widzę, że padło kilka ładnych rybek ostatnio. Gratulacje dla łowców. To i ja coś wstawię z ostatniej odrzańskiej wyprawy: Jaź 43 cm, złowiony na przelewie na głębokoschodzący wobler, wędka Loomis GL3 260 cm 12 lb, kołowrotek Daiwa Tournament X2500iA, plecionka 10 lb Stren. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Dajesz ich wiecej, dajesz dajesz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Jaź 46 cm, złowiony wieczorem na przelewie na głębokoschodzący wobler, wędka Lamiglas 260 cm 17 lb, kołowrotek Shimano Stella 4000 (dzięki Guzu), plecionka 15 lb Momoi's Diamond. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 i wisienka na torcie, Personal Best: Jaź 52 cm, złowiony na przelewie na głębokoschodzący wobler, wędka Lamiglas 260 cm 17 lb, kołowrotek Shimano Stella 4000 (dzięki Guzu), plecionka 15 lb Momoi's Diamond. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Piękny festiwal jaziowy!!Serdeczne gratulacje! Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 dzięki Kamil, orientowały się to się wyciągało pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Dałeś @Xavi czadu z tymi jaziami made by Odra Zawstydziłeś nawet nas odrzańskich bywalców gratuluje i pozdrawiam tasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 dzięki tasiek, bolki mnie olewały to łowiłem moje ulubione jazie a do odrzańskich bywalców jeszcze sporo mi brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Dałeś @Xavi czadu z tymi jaziami made by Odra Zawstydziłeś nawet nas odrzańskich bywalców gratuluje i pozdrawiam tasiek..no, zajaził sie Xavi na maxa - gratki za niezły wynik . Ja zawstydzony, schowałem się za jednym ze złowionych jaśków na naszej jednostce Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 patu, widać, że trochę się zaczerwieniłeś ze wstydu fajny jazik ja już bym wrócił nad Odrę na kolejny maraton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 To kombinuj wolne i wpadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Mafia z Pruszkowa na Odrze ... Uploaded with ImageShack.us ..obławia jaziowe napływy Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Paparazzi nie moża w spokoju sobie połowić, zawsze znajdzie się podglądacz z aparatem Dzięki Patu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 WOW! To MY! JESTEM W INTERNECIE Dzieki Patu za zdjecia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 To Ja już wiem, dlaczego ryby nad Odrą mi nie biorą Zostały zastraszone przez mafie pruszkowską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Super ponton oznaczony,konkurencja nie podpłynie,strach fotkę z brzegu nawet pyknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 A ja myslalem ze MA to MAzowieckie ... Do nastepnego- rychlego Patryk! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 @tasiek, nie biorą Ci bo się w kapturze chowasz:) nie widzą z kim grają Jak tam na rewirach, coś się dzieje? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Dzieje się, dzieje.Było ostatnio kilka fajnych rybek, w tym megajaź taśka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 no to czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi