tasiek321 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 @tasiek, nie biorą Ci bo się w kapturze chowasz:) nie widzą z kim grają Jak tam na rewirach, coś się dzieje? PozdrawiamSkrywałem się pod kapturem ze wstydu, że przyjezdni łoją nam tyłek Jak @patu się ogarnie to podrzuce kilka fotek do wątku Jazie 2011 i nie tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 @tasiek, nie biorą Ci bo się w kapturze chowasz:) nie widzą z kim grają Jak tam na rewirach, coś się dzieje? PozdrawiamSkrywałem się pod kapturem ze wstydu, że przyjezdni łoją nam tyłek Jak @patu się ogarnie to podrzuce kilka fotek do wątku Jazie 2011 i nie tylko... Ktorzy to tacy przyjezdni z tupetem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 A taki jeden sumiarz znad Rio Ebro i jaziarz znad stołecznej Wisły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 A taki jeden sumiarz znad Rio Ebro i jaziarz znad stołecznej Wisły Tasku, Tasku! Co Ty wygadujesz ?! Ja nawet nie pamietam ile ryb zlapaliscie w trakcie tamtego piatku. Do poludnia juz wszyscy stracili rachube A ze mysmy kilka sztuk wydlubali to nie znaczy, ze cos wiecej umiemy niz Was podpatrywac Pozdrawiam i do rychlego! Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 W tamten piątek rachube to straciliśmy w ilości spożytych złocistych płynów taki był upał Bierz Xavi'ego i wpadajcie nad Oder pod koniec sierpnia albo we wrześniu, to obok czerwca świetny okres na białe drapieżniki i nie tylko...pozdrawiam tasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 miejscowa mafia pilnowała, żebyśmy nie wpływali na tajne miejscówki cały czas czuliśmy ich wzrok na sobie . Tasiek, dawaj tego swojego mega jazia Ja chętnie bym przyjechał, ale obawiam się, że mogę być świeżo po podebraniu rekordowej sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Xavi aż taki mega to ten jasiek nie był.Ale juz z tych koni co potrawią kopnąć w woba aż szczytówką bujnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 dobra dobra, mniejsze potrafią wyrwać rękę z barku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Ale tylko przy plecionce! A wiesz, że ja jestem zwolennikiem żyłki przy jazio-kleniowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Ale tylko przy plecionce! A wiesz, że ja jestem zwolennikiem żyłki przy jazio-kleniowaniu. I wlasnie to cala frajda przy lapaniu na plecionce. To BUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 To BUM potrafi wędkarza doprowadzić do palpitacji serca a narastający ciężar tuż po zacięciu jest jeszcze piękniejszy. Wszystkie ryby poza jazio-kleniami łowie na plecionke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Ten tez bumnął, na 3.5cm DeeRa .Fotka pod słońce - jaś i świetlne duszki Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 ładne macie te odrzańskie Jaśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Gratuluje wszystkim jaziowych połowów! Z ostatniego wypadu na Odrzańskie rewiry:- jazik 45cm Uploaded with ImageShack.us - i jego duuużo starszy brat Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ale Jazior! Tasiek dales czadu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Dzięki Guzu za uznanie Właśnie zaczytuje sie w twoim nowym art. o sumach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Super Tasiek, piękne rybki Odra darzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 W realu wyglądał jeszcze piękniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 dobrze, że nie w Realu na półkach z lodem niech żyją jazie i biorą nam jak najczęściej Ja wczoraj miałem kilka niezłych brań, ale spadały po 5 sekundach, ehhh te jazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Piękny, gruby jaź, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 zdjęcia nie oddają różnicy w wielkości, ale widać że rybka piękna... Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 No co Ty Mateusz - nie gadaj, że nie widzisz różnicy w wielkości pomiędzy obydwoma jaśkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 tak, tak... mówię tylko o tym, że gdyby zostawić taką samą ekspozycję rybki, to różnica byłaby zdecydowanie bardziej wyraźna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Super Tasiek, piękne rybki Odra darzy Oj darzy, darzy...Aż żal w robocie siedzieć ile można byłoby w tym czasie połowić jazi i nie tylko Byle do weekendu.P.S. Spróbuj zmienić plecione na żyłkę może wtedy poholujesz dłużej niż 5 sekund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi