Forecast Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Charakter pomiędzy nizinną a podgórską dość szybko woda cieknie miejscami. W zależności od pory dnia są w innych miejscach. Jazie są dość leniwymi rybami lecz nie stronią od pogranicza nurtu i spokojnej wody i tam trzeba ich szukać. wkrótce pojadę na typowo nizinne odcinki tam jest łatwiej z rybą teraz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Ładne Jaśki kosisz:)Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Systematyczne Jaski lowisz. Dobry łowca z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Marzy mi się taki 50+ na żyłce 0,12 to by było coś ... trudne do przeskoczenia. Muszę zmienić kolor żyłki bo klenie mnie olewają a wiem że są cwaniaki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Dziś kolejne testy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Piękne jazie, gratuluje regularności połowów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Fajne jazie. Gratulacje. Łowiłem na te wobki lub na takie wobki. Twoja robota? Bo już wielu robi takie ze śrucina pryzklejoną do brzuszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 super jaziorki bardzo lubię je łowic gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Nie wytrzymałem i pojechałem ... Jestem szczęśliwy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Ładny, i to na CD Blue Rapid/ BLRBR2118M / 3,05/ 10-28/ 8-17 lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 CD czeka w tubie na kupca. To batson z RX 6 12lb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Jaśki w zimowej scenerii - gratuluję @Forecast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 To się nazywa samozaparcie!!! i do tego piękna zimowa sceneria Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Widzę że ładnie podsypało na wschodzie. Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Wow nie widziałem chyba nigdy jaśków w śnieżnej scenerii, szacunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Extraklasa Panie Forecast! Sniezne JASKI!!! Pieknie! Pozdrawiam i gratuluje Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Deszcz mi rozpuścił śnieg :/ ale też było fajnie Cały dzień bez brania i po ciemku obudził się rodzynek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Forecast obserwuję te Twoje jazie i z podziwu wyjść nie mogę jak dobrze Ci idzie o tej porze roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 ...Forecast!!! a ty musisz tak wkurzać tymi jaziami? nie możesz sobie z rodziną w spokoju posiedzieć... albo jakąś tam książkę poczytać? tylko jazie, jazie i jazie... zamiast po krzakach nocami się przewracać coś byś dla kolegów mądrego napisał... jakiś mały artykuł, abo co innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Teraz takie czasy że nie warto, nikt niczego nie docenia. A na tacy podawał nie będę. Warto mieć nadzieję że jeszcze wszystko nie jest powszechne i dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Najpierw cytat; Cały dzień bez brania i po ciemku obudził się rodzynek. Ba ale za to jaki Gratki, pikny świąteczny jasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 A na tacy podawał nie będę. Warto mieć nadzieję że jeszcze wszystko nie jest powszechne i dostępne. ... w zasadzie to masz rację... sukces jest tym większy im więcej wymaga poświęceń... dla mnie najważniejsze, że zimą też da się... a wiara i ciężka praca czyni cuda... co zresztą widać... ...pozdrawiam więc... i połamania życzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Dziś przez wiatr spartoliłem 2 piękne brania kleni na czarnego wariata. Ale coś tam jeszcze wydłubałem na pocieszenie. Wprawdzie tylko tylko za skórkę ale się liczy Teraz do nowego roku przerwa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Gratulacje!!! Piękne Jazie. Ale rodzinny w święta nie byłeś za bardzo. Podziwiam za upór.Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 No i znowu brali ;pA rzeczka taka widzę do przeskoczenia w trójskoku:) gratuluję rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi