Forecast Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Gratulacje!!! Piękne Jazie. Ale rodzinny w święta nie byłeś za bardzo. Podziwiam za upór.Brawo Nie każdy jest przywiązany do stołu z gorzałą ... wolna wola. Ja uwielbiam łowić tym bardziej jak poczuję nurt. Owy sezon już zakończyłem ... starczy i tak lepszego nie miałem. Jazie już nie robią na was większego wrażenia. Grudniowe bolenie nie łapią się w limicie forum przynajmniej z mej wody tym bardziej że jest to ryba która przyciąga tu większość ludzi na forum. Życzę wszystkim podobnych ryb a dla ryb takiego szacunku jakim je darzę w naszych jakże pokrętnych wodach nie ze względu na rybostan. W nowym roku postaram się coś wydłubać jak to się mawia po standardzie ... czyli jaź ... pstrągi ... niech łowią inni w mych stronach nie lubię tłoku i chamstwa. Trzeba poświęcić czas kobiecie która wytrzymuje te wszystkie zdrady z rzekami tym bardziej ze było ich parę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Nie każdy jest przywiązany do stołu z gorzałą ... wolna wola. Oj Forecast mylisz sie jak myślisz że jestem przywiązany do stołu z gorzałą. Trochę za łatwo oceniasz innych ale cóż twoja sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Spokojnie to była tylko metafora, nie umiem pięknie pisać i barwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 ... zdrady z rzekami... jednak zabrzmiało dość poetycznie Chwilami mi się wydaje Jakubie, że miłość do naszych rzek, i wybranek serca to dwa różne uczucia rządzące się zupełnie innymi prawami. Ew pokuta za te zdrady powinna być też inna np: zakaz strugania woblerków przez 2 tygodnie itd. Do meritum: jazie wybitnie piękne, gratuluję i dziekuję za to, że ciągle wyznaczasz sobie i nam wysoko zawieszoną poprzeczkę.Rafa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Forecast;rewelacyjna seria grudniowych jazi!no i fajna czapka...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi