Skocz do zawartości

Jazie 2011

skalka

Rekomendowane odpowiedzi

Gratulacje!!! Piękne Jazie. Ale rodzinny w święta nie byłeś za bardzo. Podziwiam za upór.Brawo :D

Nie każdy jest przywiązany do stołu z gorzałą ... wolna wola. Ja uwielbiam łowić tym bardziej jak poczuję nurt. Owy sezon już zakończyłem ... starczy i tak lepszego nie miałem. Jazie już nie robią na was większego wrażenia. Grudniowe bolenie nie łapią się w limicie forum przynajmniej z mej wody tym bardziej że jest to ryba która przyciąga tu większość ludzi na forum. Życzę wszystkim podobnych ryb a dla ryb takiego szacunku jakim je darzę w naszych jakże pokrętnych wodach nie ze względu na rybostan. W nowym roku postaram się coś wydłubać jak to się mawia po standardzie ... czyli jaź ... pstrągi ... niech łowią inni w mych stronach nie lubię tłoku i chamstwa. Trzeba poświęcić czas kobiecie która wytrzymuje te wszystkie zdrady z rzekami tym bardziej ze było ich parę

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

... zdrady z rzekami... jednak zabrzmiało dość poetycznie :D

Chwilami mi się wydaje Jakubie, że miłość do naszych rzek, i wybranek serca to dwa różne uczucia rządzące się zupełnie innymi prawami. Ew pokuta za te zdrady powinna być też inna np: zakaz strugania woblerków przez 2 tygodnie itd.

Do meritum: jazie wybitnie piękne, gratuluję i dziekuję za to, że ciągle wyznaczasz sobie i nam wysoko zawieszoną poprzeczkę.

Rafa