loko Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 ...ich nikt nie przełamie dzięki za graty Salomon 1977.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 A to nie szukacie ryb w klatkach między główkami jak jest wysoka woda? Efektów brak wtedy?Praktycznie tylko i wyłącznie tam...i gdzie przy normalnym stanie niemal jej nie ma Patu czyli masz efekty w tych miejscach? Ja byłem teraz 3 razy na tej powodziowej wodzie z wirami i kłodami i 2 razy branie sandacza z opadu miałem. Niestety tylko zostawił zęby na ogonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 PionaOj Panowie Jazie nam spadły prawie na 3 stronęMi się udało w nocy przechytrzyć jednego zbója:)Rybka z Warcianej opaski udomowiona tuż pod krzaczkiem:)Siedział na takiej wzorcowej -książkowej miejscówce:)Nad ranem kilka okonków....Pierwsze promienie słońca oznaczały ,że czas do domu bo wtedy rachunek wynosił ---> zero branka,puknięcia,stuknięcia..Łowiłem kijkiem Kongera 3m LuckyDo tego Robi Zauberek 20 z 0.16 Mikado Jutro (tzn w nocy) chyba druga runda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Tu kolejny nocny Jan:)Branie koło 4 rano na 2.5cm imitację płoteczki własnej roboty a sprzęt użyty jak wyżej:)Również Warciany-opaskowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Moje dzisiejsze. Kij Kongera, kręcioł Shimano TP FC. Obydwa skusił wobek Kenart.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Undre, Ladne jazie.Kojarze Twoje piekne ryby z Wisly, a te chyba z jakiegos mniejszego cieku sa ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 To rybki z Wisłoka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 W przerwie między bolkami relaks z jaziami . Zagryzł na balskorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 widac ze jaski nie czytaja literatury wędkarskiej i biorą na to co maja pod nosem a nie na to co polecaja mistrzowie spinningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Kilka wrześniowych jaśków Rybki łowione na boniciaki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 ...i jeszcze dwa jachy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 ...a ten trochę przypakowany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Niezłe babcie , moje gratulacje loko pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Dzięki @siwypike.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 ...ich nikt nie przełamie dzięki za graty Salomon 1977.PozdrawiamJak nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 @loko Eleganckie Janki-gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Odrzański.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Wątek spadł daleko, a na pewno jeszcze jazie są łowione. Listopadowy z Lublina teraz czekam z niecierpliwością na pierwsze styczniowe. Uploaded with ImageShack.usU mnie takie grube jak koledzy pokazują na fotach to okazy. Gratulacje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Skałka będą i grudniowe ja już artylerię szykuje drugi tydzień Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Wybrałem się dziś na testy i takie rybki się ułowiły. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 ... Forecast jak ty to robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woys Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 No dobra, ale przecież zima jest, teraz ryby nie biorą ....Gratki, piękne jazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 I po testach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 ... piękne... nigdy nie miałem ręki do tych wspaniałych ryb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Swietne jazie - moje gratulacje Forecast! To rzeka? jakis odcinek wolnoplynacy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi