Skocz do zawartości

Jazie 2011

skalka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Piękne rybki, gratuluje! Maskowanie miejscówki to dobra rzecz. Nigdy nie wiadomo, kto te fotki ogląda.

Jedno pytanie- na drugim zdjęciu widać szpulę kołowrotka. Czy jest na niej plecionka? Jeśli tak to jak sprawdza się ona przy łowieniu jazi szybkimi kijami (Robinson Diaflex o ile mnie wzrok nie myli)?

Nie abym coś miał do chłopaków....

Tym niemniej dla mnie taka fotka wstawiana na forum nie ma sensu i dla jakości tego portalu powinna być zdjęta. Równie dobrze można napisać, złowiłem jazia 56cm.

Więc jeśli ktoś bardzo nie chce zdradzać miejscówki, to niech zrobi fotkę pod innym kątem, na tle łodzi, nieba, czy brzegu bez punktów charakterystycznych. Jest tu cała masa pięknych fotek i takie wycinanie czarnych pasków jakoś tu nie pasuje...

to oczywiście moje zdanie...

Więc jeśli ktoś bardzo nie chce zdradzać miejscówki...

Przez ostatnie pól roku presja na Wisle i Narew zwiekszyla sie wedlug mojej subiektywnej ponad dwukrotnie. W weekendy WSZYSTKIE miejsca z brzegu sa obstawione przez stada ludzi. Dochodzi do tego znaczne zwiekszenie ilosci lodzi, pontonów i czegos tam jeszcze. I nie sa to nokillowcy :( Więc nie ma wyjscia...fakt, ze mozna sie pokusic o wiekszy artyzm, ale nioe kazdy jest Gumofilcem :lol:

Więc jeśli ktoś bardzo nie chce zdradzać miejscówki...

Przez ostatnie pól roku presja na Wisle i Narew zwiekszyla sie wedlug mojej subiektywnej ponad dwukrotnie. W weekendy WSZYSTKIE miejsca z brzegu sa obstawione przez stada ludzi. Dochodzi do tego znaczne zwiekszenie ilosci lodzi, pontonów i czegos tam jeszcze. I nie sa to nokillowcy :( Więc nie ma wyjscia...fakt, ze mozna sie pokusic o wiekszy artyzm, ale nioe kazdy jest Gumofilcem :lol:

Zdecydowanie to samo odczuwam w tym roku. Wczesniej czasem jedna, no czsem dwie pychowki płyneły dziennie. Teraz w te i spowrotem non stop jakis k...wyscig sie zrobił. Siedzimy sobie i smiejemy sie jak na miejscowke przypływa piata łodka i zaciecie młoci wode. Wczesniej mozna było w spokoju połowic, teraz jak pisałem.

A pochwal sie ze cos złowiłes...a sandacza uuu. Non stop masz ,, przewodnikow ,, albo ,, wedkarzy wolnego zawodu ,, :lol: :lol: :lol: Koniec offa bo mnie Cos w brzuchu kreci.

Najlepsze miejscówki, łowiska przynajmniej przez jakiś czas niech pozostaną nagrodą dla tych łowców, którzy je znaleźli, poświęcając często na to mnóstwo czasu i środków. Zdjęcia na forum widzę różne, mniej lub bardziej estetyczne. @Baloo ma rację, pewna weryfikacja powinna istnieć...