bigos Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Zeby nie zasmiecac tematu pstragowego takimi zwierzetami, bo to chyba jednak troche inna bajka...Zlowiony na dniach w Islandii. 94 cm, strimer. Na zadne pytania dotyczace lowiska i lowienia publicznie nie odpowiadam, bo internet nie koniecznie sluzy rybom... I to nie jest jedyny takiego kalibru, ktory mi sie zawiesil. Dorzuce wiecej zdjec pozniej. Jesli ktos chce jechac na takie ryby za rok o tej porze, to sprawa jest prosta - zapelniamy miejsca w aucie i temat zamkniety...Kto pierwszy ten lepszy. I trzeba to zrobic natychmiast, bo pozniej nie bedzie licencji. sulkowski.ireland@gmail.comPozdroBigos 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Szarpalbym jak reksio szynke 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 to sobie wez tydzien wolnego na koniec kwietnia i poszarpiesz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 to sobie wez tydzien wolnego na koniec kwietnia i poszarpiesz...Obys nie wykrakal... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Bigos piękna, będę musiał wrócić na Islandię, ale wcześniej muszę opanować muchę. Pierwsze lekcje już mi dałeś na rybomanii w Poznaniu, jak byłem z Remkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Obawiam sie ze to nie ja dalem ci jakies lekcje w Poznaniu, bo sie tam z Remkiem nie spotkalem:) Teraz ruda broda jest modna wiec latwo sie pomylic )) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byq44 Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Mi tez sie poszczescilo w tym roku. Ferox(?) 80cm 4kg 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Obawiam sie ze to nie ja dalem ci jakies lekcje w Poznaniu, bo sie tam z Remkiem nie spotkalem:) Teraz ruda broda jest modna wiec latwo sie pomylic ))O to mnie zastrzeliłeś muszę spytać Remka, kto mi dawał porzucać muchą, ale dałbym sobie uciąć rękę, że to TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 I bys teraz q bez reki chodzil- cytujac klasyka )) No i widze ze sie zaczeli ujawniac lowcy ryb size xxl Bardzo dobrze! Pewnie ferox. Jak mi prywatnie napiszesz cos wiecej o tej rybie to bedziemy wiecej wiedzieli. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byq44 Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Nie jestem pewien co to za ryba, najpewniej ferox. Dwa tygodnie wczesniej zlapalem feroxa 76cm 3,5kg. Najfajniesze jest to ze na samodzielnie wystrugana przynete 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Bigos to był Igor to nie TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Musze sie ogolic... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 spoko ja mam krótką, ale jak zapuszczę będę wyglądał podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Jezu, tera to juz na lyso trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 jak lubisz nosić czapeczki, ale w łepek będzie wiało i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Powinno sie zabronic nie tylko brod (zdaje sie, ze sasiedzi z dalszej prawej na mapie przecwiczyli), ale i takich tematow. Koledzy! W Poland szczupaka wymiarowego trudno ostatnio zlowic, litosci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Piecyk przygasa wiec doloze. Siostrzyczka tego pierwszego 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 No to jadę - Bigos daj szczegóły na priv. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi