jerry hzs Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 no coz ...tam sami wyjadacze podlodowi rywalizowac beda ...tu trzeba lutu szczescia w tym lodowym cyrku . Pierwsza sobotnia ture by trzeba zaliczyc mysle w pierwszej piatce zeby miec realne szanse w niedzielnej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Jerry spoko chłopaki dadzą radę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Jerry, w tamtym roku pokazałeś klasę, jako redaktor jerkbaitowy ubiegłorocznej imprezy, pięknie opisane, super fotki. Liczymy na to, że w tym roku dasz nam to samo, że będziemy na bierzącą z imprezą i zarzucisz nas znowu pieknymi fotkami.Może mało to było komentowane w postah, ale uwierz mi, że o tym rozmawia się prywatnie, a jest o czym dzięki tobie - ja dziękuję i czekam na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 osobiscie nie -czuje- rywalizacji ...nie lubie jej ...zabiera spokoj ktorego ja szukam nad woda . W przypadku chlopakow rozumiem ze im to potrzebne . Z mojej strony to lubie sie krecic pomiedzy nimi gdy juz jestem na Zawodach i przede wszystkim robic zdiecia . Niestety siedze w Chicago przed komputerem a Oni iles set mil na ponocy Wisconsn . przypominam stronke Mistrzostw bo tam podadza dzisiejsze wyniki www.naifc.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 No to kciuki zaciśnięte !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Nooo jest po 16.00 wiec juz licza i waza ryby ...8 crappie i 8 sunfish to podstawa do wyniku . Musze przypomniec ze bierze udzial w zawodach tez para polsko-amerykanska ktora broni Mistrzostwa a wiec Joe Jaworski i Bartek Sitarz , oraz para polska Robert Los i Jacek Lekarczyk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Dzwoni Jacek....po pierwszym dniu sa na 1 miejscu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 I juz sa oficjalne rezultaty z pierwszej tury . Jacek z Zibim jako jedyni przekroczyli 5 lb . Joe Jaworski-Bartek Sitarz na 4 miejscu i Robert Los-Jacek lekarczyk na 11 . Oczywiscie roznice pomiedzy pierwsza dziesiatka sa mnimalne i jutrzejszy dzien zadecyduje ...oby im sie powiodlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Mam w zakładkach, żeby długo nie szukać http://www.naifc.com/events.php?pg=results&eid=26&se ason=2011 Piękne rozpoczęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Wow, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Trzymania kciuków cd.Widać, że równo połowili. Życzę dzisiaj BF powyżej 1lbs No i zamykam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 z tego co pokazuje tabelka wiekszosc zaliczyla komplety . Tylko waga decyduje o kolejnosci miejsc . Domyslam sie jaki stres im towarzyszy . Pamietam jak lata wczesniej Jackowi spadly dwie ryby 5 minut przed koncem i potem braklo kilku gram do Lord Of The Rings... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 nie ma na razie zadnych wiadomosci ...Jacek z Zibim powinni podejsc do wagi jako ostatni bo prowadza po pierwszym dniu wiec trzeba czekac do konca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 No i Kiciunie zalapali 6 miejsce , zrobili lepszy wynik niz wczoraj ale 5 teamow zrobilo jeszcze lepszy , wogole dzisiaj wiele zalog dobrze polowilo ... bedzie ciezko im to przezyc ale jeszcze wiele Fnalow przed nimi Bartek i Joe awansowali na bardzo dobre 2 miejsce , natomiast Jacek Lekarczyk i Robert Los z 0 dorobkiem w tej turze ? nie wiem dlaczego ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi