Skocz do zawartości

Mistrzostwa Ameryki na Lodzie - NAIFC 2011

jerry hzs

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Jerry, w tamtym roku pokazałeś klasę, jako redaktor jerkbaitowy ubiegłorocznej imprezy, pięknie opisane, super fotki. Liczymy na to, że w tym roku dasz nam to samo, że będziemy na bierzącą z imprezą i zarzucisz nas znowu pieknymi fotkami.

Może mało to było komentowane w postah, ale uwierz mi, że o tym rozmawia się prywatnie, a jest o czym dzięki tobie - ja dziękuję i czekam na info.

osobiscie nie -czuje- rywalizacji ...nie lubie jej ...zabiera spokoj ktorego ja szukam nad woda . W przypadku chlopakow rozumiem ze im to potrzebne . Z mojej strony to lubie sie krecic pomiedzy nimi gdy juz jestem na Zawodach i przede wszystkim robic zdiecia . Niestety siedze w Chicago przed komputerem a Oni iles set mil na ponocy Wisconsn .

przypominam stronke Mistrzostw bo tam podadza dzisiejsze wyniki

www.naifc.com

Nooo jest po 16.00 wiec juz licza i waza ryby ...8 crappie i 8 sunfish to podstawa do wyniku . Musze przypomniec ze bierze udzial w zawodach tez para polsko-amerykanska ktora broni Mistrzostwa a wiec Joe Jaworski i Bartek Sitarz , oraz para polska Robert Los i Jacek Lekarczyk .

I juz sa oficjalne rezultaty z pierwszej tury . Jacek z Zibim jako jedyni przekroczyli 5 lb . Joe Jaworski-Bartek Sitarz na 4 miejscu i Robert Los-Jacek lekarczyk na 11 . Oczywiscie roznice pomiedzy pierwsza dziesiatka sa mnimalne i jutrzejszy dzien zadecyduje ...oby im sie powiodlo :mellow:

z tego co pokazuje tabelka wiekszosc zaliczyla komplety . Tylko waga decyduje o kolejnosci miejsc . Domyslam sie jaki stres im towarzyszy . Pamietam jak lata wczesniej Jackowi spadly dwie ryby 5 minut przed koncem i potem braklo kilku gram do Lord Of The Rings...

No i Kiciunie zalapali 6 miejsce , zrobili lepszy wynik niz wczoraj ale 5 teamow zrobilo jeszcze lepszy , wogole dzisiaj wiele zalog dobrze polowilo ... bedzie ciezko im to przezyc ale jeszcze wiele Fnalow przed nimi :D

Bartek i Joe awansowali na bardzo dobre 2 miejsce , natomiast Jacek Lekarczyk i Robert Los z 0 dorobkiem w tej turze ? nie wiem dlaczego ...?