Tarłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Witam, szukam opinii, porównań ( wszelkich informacji) na temat tej serii muchówek.A konkretnie modelu dziewięcio stopowego do linki 5.Może ktoś z Was miał do czynienia z tymi muchówkami, zbrojonymi oryginalnie lub nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Myślę, że Bujo mógł mieć. Poczekaj na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Witam, Niestety Winston nie ma dobrego przedstawicielstwa w UK.Zadnej wedki z tej seri nie mialem w rekach i niestety nic konstruktywnego nie moge napisac. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Nie łowiłem tym kijem ale zbroiłem ten blank koledze ,który przerzucił juz pewnie ponad setkę kijów z najgórniejszej półki i twierdzi że jest to jeden z najlepszych kijów do streamera jakim łowił.Jakby co to mogę dać namiar .pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Witam,no właśnie z myślą, o streamerze go nabyłem (blank).No to będę zbroił muchówkę -- bo miałem też chytry <_< plan żeby zrobić z niego spining na Rec'oila-ach pod jazio-klenie. Ale jakby ktoś z Was miał styczność z taką muchówką to proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Podejrzewam że spinning też wy wyszedł z tego super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlok Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 A wyszla calkiem niezla muchowka na tym blanku Moc i jeszcze raz moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi