lukson Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Panowie może macie jakieś sprawdzone patenty, środki które pomagają Wam utrzymać wasze łodzie w czystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 18 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 Odgrzewam temat. Jakieś sposoby na usunięcie twardego osadu poniżej linii wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 19 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 Może to nie łódź ale też sprzęt z aluminium..https://youtu.be/gda8n3wPHvQ?si=kmcklqIKLJ2Ecfc6 Wysłane z mojego SM-N770F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 19 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 Do silnika wystarczył karcher+ szczotka ryżowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 19 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 Powyżej masz napisane jaki środek, ale trzeba z nim ostrożnie. Po użyciu będziesz miał czyste, jasne aluminium. Być może będzie potrzeba dwóch aplikacji. Nie rób tego na przyczepie, uważaj na skórę, oczy i szkło w pobliżu Wysłane z mojego motorola edge 40 pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 19 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 Trochę się boję tego kwasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 20 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2024 Nie ma się co bać, a efekt jest bardzo dobry. Trzeba tylko być ostrożnym jak z każdą mocną chemią i uważać że stosowanymi plopryskiwaczami ( niektóre Marolexy mają szklane elementy pompy/zawory). Jakbyś był z Wa-wy to mam gdzieś jeszcze chyba litr. Już paru kolegów próbowało i schodziły rzeczy nie do doczyszczenia normalnie - ciemne przebarwienia z linii wodnej itp. Przecierali oczy ze zdumienia. Ale zrobisz jak uważasz. Wysłane z mojego motorola edge 40 pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
lukson
Panowie może macie jakieś sprawdzone patenty, środki które pomagają Wam utrzymać wasze łodzie w czystości.
31 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi