bartender10 Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Witam Panowie Niedługo wybieram się nad pojezierze drawski, a mianowicie nad jezioro Żerdno, czy któryś z was łowił na tym jeziorze (chodzi mi głównie o szczupaki) albo może są ciekawsze jeziora w okolicy do połowu tego gatunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Toż właśnie jeden z kolegów poruszył problem rabunkowej gospodarki na Pojezierzu Drawskim (za sprawą PGR Czaplinek)... Jezioro Żerdno leży tuż obok... Temat znajduje się tutaj: http://jerkbait.pl/topic/73587-rabunkowa-polityka-na-pojezierzu-drawskim/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P62 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Na tym jeziorku nie ma aktualnie odłowów sieciowych, informacja z dzisiejszego dnia i zastanawiam się czy nie skoczyć.Rybki to szczupak, leszcz, okoń, płoć, węgorz. Jakby kolega się zdecydował to proszę o relacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 I ja! - Również czekam na wiadomość! Bardzo pasuje mi ten kierunek i też chętnie tam bym się wybrał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi