Person Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Coś pięknego!Gdybym trafił na takie łowisko nie byłoby C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Dzisiaj powtórka z rozrywki. Wiadra zabrakło, zacząłem ładować w plecak ale gdy zapełniłem go do połowy i ciężar w obu dłoniach zaczął nazbyt doskwierać stwierdziłem, że na dzisiaj dosyć. Może i lepiej, bo jeszcze na ryby zdążę Amator zabawy w chowanego: 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Q...wa, idź lepiej na te ryby ....... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Czy ja się mylę, czy odnoszę słuszne wrażenie ... że Ty też coraz mniej lubisz Michała Prawdziwego?! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Bob nie tylko Ty Ja dopiero w tych rejonach bede za kilka tygodni, do tej pory Michal mi wszystko wyzbiera 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaro76 Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Ostro napierał Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Czy ja się mylę, czy odnoszę słuszne wrażenie ... że Ty też coraz mniej lubisz Michała Prawdziwego?! Nie cierpię Go . Szczególnie w sytuacji kiedy muszę wysiadywać hemoroidy w open-space 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Suszarka już pełna a przyznam Wam że ciężko w domu usiedzieć kiedy wiem, że na mnie czekają jutro chyba się powstrzymam ale w weekend.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 ...wystarczy podskoczyć w okolice Olecka Mam taką złośliwą cioteczną sister, każdego roku podobnymi fotkami mnie drażni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cormoran76 Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 las okolice Wykusu świętokrzyskie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cormoran76 Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.O.D. Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Grzesiu, to pojedyncze, czy jednak warto się wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Dawno bluzy nie musialem sciagac... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Widzę, że posłuchałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Ooooo wiaderko po Chloraminie. U mnie przez długi czas służyło jako kosz na śmieci; D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 No dobrze to i ja coś dorzucę zdjęcie z wtorku - grzyby już dawno w brzuszku ze śmietaną 30% , pure i kurczakiem , nooooooo było bosko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 (edytowane) na podlasiu też się pojawiły..............zdjęcia z kilku dni.............. Edytowane 22 Lipca 2016 przez PaPaDaNcE 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Wszystkich, którzy na grzybobranie nie mają czasu lub u których ich nie ma uspokajam: to już ostatnie wiadro obiecuję 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Obiecanki cacanki ! a wnerwiaj chłopie ... prawdziwie i bezlitośnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 O łobuzie ładny zbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Zdjecia prosto z lasu Jednak z moich miejscowkach jeszcze nie ma szału... Wiaderko małe jedynie i dosc duzo robaczywych. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Efekt dzisiejszego rekonesansu. 21 prawdziwków z czego, po przejrzeniu w domu, całe bez robaka... 4szt... Masakra... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Pierwszy wypadzik w tym roku na 2 godzinki: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Muszę sprawdzić swoje mazowieckie miejscówki może upały i deszcze coś przyspieszyły w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Pierwszy w tym roku wypad i taki oto efekt. Jest potencjal na ten sezon. Pozdro z Mazowieckich lasow. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi