BOB1 Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 ...do tego ogóreczki, flaszeczka ... żyć nie umierać! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Tak sie sklada ze flaszka bimberku jest pod ten temat???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Piątek, 3 h łażenia po górach: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 to z wczoraj............. a to z dzisiejszego poranka,mało zdjęć z pleneru ale w lesie w którym zbieram mam taką presję że prawie muszę biegać po lesie żeby coś uzbierać przed innymi:) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Pierwszy w tym roku wypad i taki oto efekt. Jest potencjal na ten sezon. Pozdro z Mazowieckich lasow. Zaczynam żałować że wyprowadziłem się z Legionowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Pierwszy w tym roku wypad i taki oto efekt. Jest potencjal na ten sezon. Pozdro z Mazowieckich lasow.Kamil - nigdy się do nikogo na ryby nie wpraszałem, ale do Ciebie na grzyby muszę! - Też byłem dziś w legionowskim lesie.. Ale chyba w równoległym wszechświecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Dzisiejszy rekonesans start 6 rano powrót 9.45. Pozdrowienia dla zakręcony. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Popoludniowa sesja na kolejnej mojej miejscowce ponownie obdarzyla mnie takim oto zbiorem jesli deszcz spadnie w tym tygodniu to bedzie zatrzesienie grzybow. Jutro niestety do roboty wiec navrazie koniec zbierania pozdro 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Panowie, będę w powiecie jeleniogórskim w następnym tygodniu...o ile z łowieniem będzie ciężko(chyba że się mylę??)) to może jakieś grzybki...orientuje się ktoś? Dokładnie: Szklarska Poręba.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 u nas też ładne 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 to wczorajsze........grzybki będą się kończyć jeśli nie popada............... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 wczoraj u nas popadało może grzybki się ruszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Paweł nawtykałeś ich tam na drzewo czy tak wyrosły?... Niesamowite.....piękne foto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Maćku, nie bez przyczyny zdjęcie poprzedza emotikon.Nie ja jestem autorem, więc nie wiem, czy ktoś miał takie szczęście, czy je tak ustawił.Mam nadzieję, że to pierwsze.Niezależnie od genezy, dla mnie jest urzekające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 (edytowane) Ryby również dopisały Edytowane 31 Lipca 2016 przez Wojtek2016 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Cóż mogę napisać Panowie takiego wysypu jak dziś jeszcze nigdy nie widziałem. Gdyby była potrzeba mógłbym nazbierać 4 razy tyle bez najmniejszego problemu. Przepraszam- moglibyśmy- bo byliśmy we trzech. Ceglaki tylko moje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arwanii Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Tak a propo ceglastych, panowie jak najłatwiej odróżnić ceglaka od szatańskiego ? Z tego co wiem ceglakowi miąższ ciemnieje ale nie wiem jak z szatanem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Szatan ma chyba tylko 2 stanowiska występowania w Polsce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) ...reszta to chyba goryczak ( nie znam się na tym) Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Na Mazowszu chwilowo zastój, grzybnie wyschły, czekamy na nowe grzybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Tak a propo ceglastych, panowie jak najłatwiej odróżnić ceglaka od szatańskiego ? Z tego co wiem ceglakowi miąższ ciemnieje ale nie wiem jak z szatanem. Pozdrawiam Ceglastoporego nie pomylisz z szatanem ale niektórzy mylą z borowikiem ponurym.Tu masz konkretne porównanie i sposób odróżniania.http://idziemy.nagrzyby.pl/index.php?artname=galerie&artmid=podglad_zdjecia&id=1923 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Dokładnie cegła jest czerwony pod spodem i po przecięciu robi się fioletowo-bordowy to 2 różne grzyby... szatana częściej mylą z prawdziwkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Dokładnie cegła jest czerwony pod spodem i po przecięciu robi się fioletowo-bordowy to 2 różne grzyby... szatana częściej mylą z prawdziwkiemTo zależy jakie było pytanie. Czy Maciek pyta się o borowika szatańskiego(bo tak można zrozumieć z pierwszej części pytania) czy o goryczaka żółciowego zwanego szatanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi