Pendergrast Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) Dziś 2 h po południu. Rano zabawa z wyznaczaniem kręgosłupa blanku i rozmieszczenie przelotek Z miejscówki akurat odjeżdzały auta ale coś się wydłubało. Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez Pendergrast 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 na Mazowszu też drgnęło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frogerset Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) Okolice Bytowa. Edytowane 16 Sierpnia 2016 przez Frogerset 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) O kur ... ka mać !!! Edytowane 16 Sierpnia 2016 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 dzisiejszy spacer ........... a to efekt końcowy.......... 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Mój grzybowy kompan, ma koszyk wiklinowy z przykrywkami( wiec nie widać co jest w środku, a koszyk jest ciut większy niż normalne ) i na pytania od napotkanych grzybazy o efekty jest jedna odpowiedź - eeeeee marnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 I jeszcze taki rarytas z dzisiaj 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Jak umarła pana pierwsza żona, najadła się grzybków -a jak umarła pana druga żona, najadła się grzybków -a dlaczego trzecią żonę pan zastrzelił bo nie chciała jeść grzybków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Jeszcze to i koniec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 a dzisiaj po południu............... a tak się skończyło............. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Wczorajsze, uzbierane tuż za domkiem w Tabaszowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 (edytowane) Trzeba ratowac honor Mazowsza polecialem dzisiaj na gruboooo a coooo 3x 20 kg i reklamowa Pozdr Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez X Y Z 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Godzina w krzakach Plus jedna zmija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 W kilka osób, przez 4 godzinki. Myślałem, że na Mazowszu nie ma już grzybów... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Trochę jest 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Tomrusz - piękne prawdziwki!Bliźniaki w szczególności Nie wiem jak Wy ale ja z grzybami mam tak jak z rybkami.Staram się zawsze o te "szlachetniejsze"Z grzybów zbieram tylko prawdziwki, kurki, zielonki. Resztę omijam i pozwalam rosnąć dalej.W rybach rzadko łowię biało ryb (tylko z synkiem), łowię drapieżniki, bo te "szlachetniejsze"Jedyna różnica różnica to taka, że grzyby zabieram, a ryby niezwykle rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Raj istnieje Jeden z wielu tego dnia .... 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ageror Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 uu niezły parasol a jak Panowie z robaczkami, znajomi mówią że grzybów co prawda bardzo dużo ale ponad połowa robaczywa i do kosza ląduje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Z grzybów zbieram tylko prawdziwki, kurki, zielonki. Resztę omijam i pozwalam rosnąć dalej. To jak będziesz omijać rydze(dla mnie i chyba nie tylko najsmaczniejsze grzyby) to podeślij mi miejsce ich ominięcia Obiecuję, że w przypadku spotkania na swojej drodze innych grzybów zastosuję "nie zabieram" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Takie tam z minionej soboty 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Tomrusz - piękne prawdziwki!Bliźniaki w szczególności Nie wiem jak Wy ale ja z grzybami mam tak jak z rybkami.Staram się zawsze o te "szlachetniejsze"Z grzybów zbieram tylko prawdziwki, kurki, zielonki. Resztę omijam i pozwalam rosnąć dalej.W rybach rzadko łowię biało ryb (tylko z synkiem), łowię drapieżniki, bo te "szlachetniejsze"Jedyna różnica różnica to taka, że grzyby zabieram, a ryby niezwykle rzadko. Dzięki, ja też zbieram tylko kilka gatunków, szczególnie lubię kanie i gąski - zielonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek_n Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Maślaki 500+ U mnie pod domem zaczęły rosnąć w stadach. W sobotę wyjechalismy tylko na Zakopiankę i utknęliśmy w korku, więc szybka nawrotka ( na podwójnej ciągłej ) i z grzybobrania wróciliśmy po 15 minutach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trinited Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Dzięki, ja też zbieram tylko kilka gatunków, szczególnie lubię kanie i gąski - zielonkiPodobno gąski zielonki są szkodliwe dla organizmu, mogą być trujące. http://w.kki.com.pl/zenit/grzyby_spyt/gaska_zielonka_trujaca.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 nadtepnym razem pojde bez wiadra to sobie poogladam i wroce Pozdro gosciu Wiadro wykluczone! Miarka, aparat i po zdjęciu c&r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi