Skocz do zawartości

Grzyby 2016

wojtek_n

Rekomendowane odpowiedzi

W Raciborskim lesie też coś ruszyło. Prawde mówiąc dawno nie widziałem takiego wysypu grzybów równie dobrze można by je kosą spalinową kosić.Niestety 99% zawierało wiecej białka niż samego grzyba.Ale to co zostało i tak mnie zadowala.

Nawet ładny goryczak sie trafił, a przynajmniej tak myślę że to goryczak w każdym razie poleciał w kosz :D

ps fotki robione kalkulatorem  :P

post-51788-0-96546400-1471961161_thumb.jpg

post-51788-0-86662100-1471961170_thumb.jpg

Nie jadalny ale i nie trujący ... po prostu nie smaczny

Tomek Ja to wiem , że SZATANY nie są trujące , tylko tak mi się nasunęło .............. patrząc na to czym się Arwanii pochwalił  ;)  :) . Teraz sie nie dziwię , że tyle różnych przypadków zatrucia ostatnio pokazują w mediach  :(  :unsure: . Najprostsza zasada: mam podejrzenia , nie znam-  to nie BIORĘ!!!! , no chyba , że jest się całkowitym laikiem  :rolleyes: .

Edytowane przez miramar69
  • Like 2

• 2 tygodnie później...

Tomek Ja to wiem , że SZATANY nie są trujące , tylko tak mi się nasunęło .............. patrząc na to czym się Arwanii pochwalił  ;)  :) . Teraz sie nie dziwię , że tyle różnych przypadków zatrucia ostatnio pokazują w mediach  :(  :unsure: . Najprostsza zasada: mam podejrzenia , nie znam-  to nie BIORĘ!!!! , no chyba , że jest się całkowitym laikiem  :rolleyes: .

Goryczak to nie szatan,pierwszy jest tylko niesmaczny ,drugi zaś trujący. Pomylić oba grzyby ze sobą raczej trudno.........chociaż może wcale nie tak trudno............ :rolleyes:

• 1 miesiąc temu...