WOBLER-W1 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Dzięki Jeży ! Wiesz każdy coś tam robi ja lubię posiedzieć w garażu i podłubać trochę . Dzisiaj też zrobiłem kilka korpusów . Jeden jako surówka ma 57 gram . Robię go z myślą o trolu i jak by się udało ugryźć jakiegoś wąsatego to bym się nie obraził . Czas jednak pokaże bo to dopiero prototyp i najpierw musi spełnić moje oczekiwania co do jego pracy . Pozdrawiam Paweł B . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 WOBLER-W1 Ja to bym chętnie jakąś fuzje z Tobą zrobił.Po za tym dziękuję Ci bardzo za wskazówki na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 WOBLER-W1 Ja to bym chętnie jakąś fuzje z Tobą zrobił.Tomy - fuzje ? A kogo chcesz zabić :lol: ? A tak na poważnie to jestem otwarty na wszelkie rozsądne propozycje .W między czasie pójdę do garażu coś powymyślać . Wczorajsze wobki mają już wklejone oczka i są już po kąpieli impregnującej i po pierwszym podkładzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 WOBLER-W1 Ja to bym chętnie jakąś fuzje z Tobą zrobił.Tomy - fuzje ? A kogo chcesz zabić :lol: ? A tak na poważnie to jestem otwarty na wszelkie rozsądne propozycje .W między czasie pójdę do garażu coś powymyślać . Wczorajsze wobki mają już wklejone oczka i są już po kąpieli impregnującej i po pierwszym podkładzie . znalazło by się paru kłusoli do odpałki z pewnego forum.Co do tego że jesteś otwarty na rozsądne propozycje masz priv.Pozdrawiam Tomek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Oczywiście Ci odpisałem . Zastanawiam się jednak kogo byś odpalił Może za jakiś czas zmontujemy razem jakąś fajną przynętę . Cały czas myślę o ciekawych pomysłach które można by wdrożyć do wykonania . Pozdrawiam wszystkich dłubaczy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Oczywiście Ci odpisałem . Zastanawiam się jednak kogo byś odpalił Może za jakiś czas zmontujemy razem jakąś fajną przynętę . Cały czas myślę o ciekawych pomysłach które można by wdrożyć do wykonania . Pozdrawiam wszystkich dłubaczy !Jak najbardziej jestem za i już się cieszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Hej Paweł W1 Te większe/cięższe są do wolniejszego prowadzenia? Ster będzie jeszcze cięty? Jak to wygląda przy podszarpywaniu?Fajnie wyszło, apetycznie. Cieszę się! W ogóle fajnie dłubiecie panowie, gratuluję! Tomy... te oklejone ukleje - bomba! Ciekaw jestem tuningu PozdrawiamGrzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo1 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 16cm, ok.110-gramowe glidero-kloce, imitacja krąpia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Paweł ładne woblerki jako <właściciel> kształtu wymagam paru na testa i nastepnym razem nie pokarze ci nic z mojego pudełka mam pare nowych kształtów i obmyslam nowe do łowienia boleni w połowie wody i z dna... ale musza być bardzo uklejo podobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Oczywiście Ci odpisałem . Zastanawiam się jednak kogo byś odpalił Może za jakiś czas zmontujemy razem jakąś fajną przynętę . Cały czas myślę o ciekawych pomysłach które można by wdrożyć do wykonania . Pozdrawiam wszystkich dłubaczy !Jak najbardziej jestem za i już się cieszę. Zatem Tomy Twoja radość powoli może narastać bo już kilka bezsterowców boleniowych jest gotowych . Wszystkie są w przedziale między 16 a 18 gram . Jak dojdzie lakier i kotwiczki oraz Twoje upiększenie to pewnie będą miały co najmniej 20 gram . Tak jak prosiłeś mają około 9 cm . Oczywiście zdasz mi relację z uzyskanych efektów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo1 Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Płocio-pullbait 20cm/100g, w przygotowaniu także 70-80g pływająca wersja z krótkim i długim sterem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Pochwalę się moją maszynką do suszenia wobków . Podpatrzone na youtubie, chyba prościej się już nie da, działa rewelacyjnie, zrobiona w 2 godz. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Niezła Ja ostatnio kupiłem multiszlifierkę ale robuty stanęły bo sezon w pełni i nie starczyłoby czasu na łowienie. Ograniczam się do tuningów bo to mniej czasu zajmuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 No Krzysiek niezły patecik z ta maszynka do suszenia wobkow, ale zapytam z czego wzioles ten silniczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 silniczek z allegro od tego oto jegomościa:http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7115433wziąłem akurat 5obr/min, ale tak po testach to przydał by się ciut wolniejszy, przynajmniej do żywicy, bo tym teraz lakieruję. Zasilany bezpośrednio z 220v. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Moje malowanki na korpusach WOBLER-W1.Wobek boleniowy Black Head 9cm 20g leci prościutko jak przecinak,praca dość zdecydowana,mocne lustro w opadzie-do wolnego prowadzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 No ładniusie Ci wyszły . Pewnie bolusie będą się na nie oglądały . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Około 3cm długości, mam nadzieję, że klonki je polubią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Sprzedajesz je Filip ? <_< . Bo jak masz cos na zbyciu to przejade sie tam na ta staroleke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Zulus, ja nawet nie wiem jak one chodzą, bo świeżo lakier wysechł, jutro może będą testy nad wodą,robię głównie na własny użytek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Fajne kolorki, spodobaly mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Klasyczne Boleniowe dziobaki tyle że konkretniejsze rozmiarowo ok.10cm 20g.Lotność bardzo dobra i pięknie ciągną bąble. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konktenbit Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Piękne te dziobaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Black Heady i Dziobaki już połowiły.Jedynie kaliber bolków taki sobie po powodzi.No nie wyczaruje chyba w tym roku konkretnej ryby i z dna i powierzchni i wolno i szybko i na wszystko co na rynku dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi