Skocz do zawartości

Woblerowa wariacja

TERMOS

Rekomendowane odpowiedzi

Kolega ma zapytanie związane z wystruganiem korpusu.Otóż chce zrobić niemal idealnie równy korpus który chce powielić w formie z tym ,że ma problem z wykonaniem takiej wersji.Na użytek własny robi taką troszkę mniej symetryczną wersje ,a ta do formy musi być jak równa.Korpus wycina z deseczki,ma 2,5 cm długości.Czy ktoś może by się podjął tego?

W tym dziale Tomy pokazuje woblery bo do tego ten dzial powstal . W dziale sprzedam czasami sprzedaje bo tam miejsce na handel jest . Jak nikt nie kupi to nie sprzeda . Sprawa jest prosta jak drut . Woblery Tomy ida jak swieze buleczki bo sa piekne i znajduje nabywcow . Wszystko tu jest czytelne i jasne . Jestem frajerem bo tez chce aby mi cos zrobil i sprzedal ...to mile uczucie :D

A może lepiej przekazać swoje uwagi na priv'a? Śledzę dokonania Tomy'ego oraz od czasu do czasu coś od niego kupuję. Osobiście podziwiam Go. To moje prywatne zdanie i już je mu przekazałem na priv. <_<

Kryst dobrze prawi. Powróćmy do meritum wątku, a ewentulane uwagi o cenie, jakosci czy może jakieś KONSTRUKTYWNE wnioski poza tym wątkiem...

(mifek)

Chłopaki nie przesadzajcie.Wobki to dla mnie zabawa na którą wydałem z 5koła a może za 1000zł sprzedałem przez rok.Sławku czy jak Ci tam wystarczy spojrzeć na profil czym się zajmuje-sprzedaje,wynajmuje kamienice,biura,sklepy w windykacji długów tak z doskoku.Wędkarstwo i to siedzenie w warsztacie to dla mnie taka odskocznia nie kasa,w sumie wędkarstwo to dla mnie wszystko po za tym porąbanym systemem itd.i przykro czytać takie pierdoły jak wypisujesz.Nie wiem może przy sobocie zbyt dużo w siebie wlałeś,ale jest taka zasada piłeś nie pisz bo potem będzie wstyd.Pewnie że jest kupę wytwórców lepszych o de mnie choćby Wobler-W1{Paweł}.Po pierwsze nie śmiał bym się tak siebie nazwać ale dziękuję że Ty mnie tak wysoko cenisz.Po drugie nie mam na tyle czasu choć uwierz chciał bym.Na dodatek pisze to osoba która zajmuje się kopiowaniem wyrobów salmo nazywając je np.Salmoski Thill-to takie zagranie typu adaidas zamiast adidas jak by kto nie wiedział.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...