Tomy Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 zacne.... nie ma co... aż zal w wode nimi ciskac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Tomy ...moje na pstraga to ma byc limitowana seria , zabraniam zebys zrobil dla innych moich kolegow z Jerkbaita i tych z Nowego Sacza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Mifciu, To będziemy się na nie gapić i wyobrażać sobie ataki wściekłych troci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Tomy ...moje na pstraga to ma byc limitowana seria , zabraniam zebys zrobil dla innych moich kolegow z Jerkbaita i tych z Nowego Sacza... Jerry powiem Ci szczerze że choćby mi kto 2stówki dawał za tego pstrąga to nie zrobię,raz że nie pamiętam jak to malowałem,dwa wiem że Żona mnie rano w warsztacie zastała w stanie krytycznym-oko 3D na czole,łapy sklejone,ale warto było.Z N.Sącz city jadą już 3dzień i wiem jacy dojadą i wiem jak się będę czuł jak już pojadą nazat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 O Moj Boze ...nie pokazuj im ich tylko ...zrabuja na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 O Moj Boze ...nie pokazuj im ich tylko ...zrabuja na 100% Nie ma szans.Głęboko schowane Jerry a włożyłem w nie całe swoje serce.Tęczak też fajnie wyszedł.No i dwa te Chubki będą,Dzisiaj testowałem korpus pod nie a skurczybyk chodzi a jej że tak powiem jak berecik moherowy łobuz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 I o to chodzi Tomku ! Ja dopinguję Ciebie za twoje podejście do sprawy , za przemyślenia , poszukiwania , poświęcony czas i wiele rzeczy które trzeba włożyć w takie eksperymentowanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Mifciu, To będziemy się na nie gapić i wyobrażać sobie ataki wściekłych troci! a skoro mowa o wscieklych trociach to widzialem ostatnio fajny obrazek i chyba se go na koszulke strzele (sorry za OT) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Wściekła Jabba przepraszam za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Mifek czy głównie one wpieprzają Tobiasza w morzu.Obrazek mocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Tommy,Dorsze też! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 TOmy tobiasze czy dobijaki sa jak stynka na srodladziu. jak sa to wszystko co da rade wpiernicza je na potęge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Aha.Tym czasem spróbuje się sprężyć i zrobić wobka na zlot Głowatkowy,jak się wyrobię w czasie to LadyD go dostanie i przywiezie to pooglądacie,przetestujecie itd.Oczywiście jest to akcja darmowa a ja przynajmniej choć trochę będę przez to z wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Tomy gdybyś potrzebował jakiejś pomocy daj znac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 na wobkach glowatkowych za bardzo sie nie znam wiec moge tylko powiedziec co do tej pory uslyszalem i czego uzywalismy na dwoch zlotach oraz na co sie najprzyjemniej lowilo... na glowatkidl 14-18(max 20cm)masa bez znaczenia ale raczej plywajaceglebokosc schodzenia max 50 cmwyjatkowo stabilne w nrcie - dunajec raczej szybko plynie...kolorystyka - raczej naturalna, pstrag, teczak, lipien. szarosci burowsci... tego typu praca raczej zauwazalna. moze byc wezowata... zdecydowanie stabilna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 To mniej więcej wiem już teraz.Nie będzie lekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 i kto to kurka mowi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 w zeszlm roku faertownym okazal sie wobek spod reki Yokozuny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Wybitnie naturalna kolorystyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 czepiasz sie... przeciez wszyscy wiedza ze kolor nie ma znaczenia.... pod warunkie ze lowi sie na GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Ster z poliwęglanu min 2mm.do takich rozmiarów wobka tak mi się zdaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 widly sa standardowo yposazane w blaszke ale te wobki w sumie tak maja... tak czy siak PC to niezbedne minimum przy dosc czestym stukaniu o kamienie i inne mile i sympatyczne bloki skalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 wyglada bardzo ciekawie... z dodatkowych rzeczy o ktorych chyba warto wiedziec to fakt ze wg regulaminu wobek musi miec min 10 cm .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Przewiduje min.12cm.Dobra idę działać z tym korpusem co wyjdzie zobaczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi