Andrzej Lipiński Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Oto najnowsze dzieło Hunter-Polska.Pracowaliśmy nad tym modelem od kilku miesięcy.Jego praca z pewnością skusi niejednego zębatego Jerki mają 12cm wagę-50g Są tonące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Moja ostatnia z kilku perełek muszę kupić białą bazę bo olejna białą mi lakier gryzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Andrzej to gdzie, kiedy i dlaczego tak pozno mozna je nabyc.... chetnie bym kilka przytulil na glowatke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Tomy, nie było moim celem atakować ani obrażać kogokolwiek. Myślę, że wystarczyłoby żebyś napisał otwarcie, że nie chcesz zdradzać tajników produkcji wobków i tyle. Pozdrawiam Andrzej - kolejne super wabiki. Gratuluję konstrukcji i świetnych kolorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Wobki wystawiłem dodatkowo w temacie: SPRZEDAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 A ja nie czuję ani nie czułem się obrażony Kriss.Tylko tak rozczarowany że powołujesz się na takie czy inne osoby.Na temat skór to długi temat i nie mam czasu teraz się tu rozpisywać,po za tym idę w kierunku malowania i o tym możemy pogadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Andrzej to gdzie, kiedy i dlaczego tak pozno mozna je nabyc.... chetnie bym kilka przytulil na glowatkeRafał nie wiem, jak głowatka, bo nigdy takowej nawet na kiju nie miałem(ale młody jeszcze jestem - zdążę ), ale szczupaki wszystkich roczników(również tych przedrozbiorowych )waliły aż miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Dodaj Kamilu, że waliły w ustawione przeze mnie 2 dni przed łowieniem (czyli kiepskie), a malowane markerami kupionymi już w Szwecji :D EDIT: http://wobler.com.pl/4images/details.php?image_id=936 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Dodaj Kamilu, że waliły w ustawione przeze mnie 2 dni przed łowieniem (czyli kiepskie), a malowane markerami kupionymi już w Szwecji :D EDIT: http://wobler.com.pl/4images/details.php?image_id=936No to fakt, marker to nie jest najlepszy sposób na malowanie woblera Ale szczupakom i tak to nie przeszkadzało...Za to teraz- nie dość, że design już w pełni real jak i hot <_< to jeszcze ta praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 To masz dobrych kolegów na forum że się podzielili. Byłeś na liście rezerowowej, a poza tym z tego co zauważyłem chyba zdjęcie wystarczyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 A idę w tą stronę no i żegnam się na pewien czas z forum z powodu pilnego wyjazdu za miedzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 A idę w tą stronę no i żegnam się na pewien czas z forum z powodu pilnego wyjazdu za miedzę. Normalnie jak z wody wyjęte,chyba muszę obejrzeć to stadko w realu i wziąść portfel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Tomy ten syntetyk wygląda niesamowicie . Jeżeli w naturze wyglądają tak samo to gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Sławku napisałem że idę w tym kierunku za tydzień-dwa wstawię fotki.Skórki tylko na zamówienie jak ktoś będzie bardzo chciał,ale z tego co widzę jak wychodzi wersja malowana to chyba nie będzie takiej konieczności.Z drugiej jednak strony skórki uważam dalej za najskuteczniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 jaki tam syntetyk, ja tam widzę stado uklei, którym wpakowałeś drut przez korpus Efekt naprawdę cud-miód-malina, zresztą jak wszystkie Twoje wyroby Tomy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 jaki tam syntetyk, ja tam widzę stado uklei, którym wpakowałeś drut przez korpus Efekt naprawdę cud-miód-malina, zresztą jak wszystkie Twoje wyroby Tomy! jest jeszcze inny patent zlokalizować stado uklei i podać zanętę z gipsem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 A idę w tą stronę no i żegnam się na pewien czas z forum z powodu pilnego wyjazdu za miedzę. Folia holograficzna pod skórką? Niezły trick . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Krzysiu czytaj że uważnie.Napisałem ze wychodzę ze skórek.To jest malowanie i jeszcze coś ale nie skóra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Tomy, Muszę kupić by porównać, więc ..... nie odpuszczę! Wyglądają NIESAMOWICIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Czyli jednak malowanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Obstawiam bardzo jasne sreberko na białym podkładzie (ew. lusterko) a na to obklejanka (ale nie ze skórki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Ja obstawiam folie holo samoprzylepną . Bardzo fajnie to wychodzi, tylko trzeba poszukać wmiarę cienką, no i mają rozmaite wzory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 A taką łuskę to ja kiedyś robiłem tak, że malowałem kolrem korpus, a potem naciągałem siatkę i wycierałem wacikiem nasączonym spirytusem. Oczywiście przy farbię akryl, daje pewność i się wmiarę fajnei ściera. No i po ściągnięciu siateczki zostaje fajny kontur łuski, na podkładze (z folii, czy czego tam chcemy).Może Tomy opracował jakiś nowy sposób . Najgorsze, że to masakryczna dłubanina jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Choć pamięć moja coraz słabsza, to podobny efekt na wobkach gdzieś już widziałem. Tylko, kurna, nie mogę sobie teraz przypomnieć gdzie. Czyżby któraś ze stron japońskich? Tak sobie głośno myślę.Co by nie było to, tamto, efekt powala z nóg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Tu jest od groma tricków i wzorów malowania: http://www.kalamies.com/foorumi/viewtopic.php?f=8&t=32&a mp;start=7350 nigdy nie dałem rady przejżeć wszystkiego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi