Skocz do zawartości

Woblerowa wariacja

TERMOS

Rekomendowane odpowiedzi

Andrzej to gdzie, kiedy i dlaczego tak pozno mozna je nabyc.... chetnie bym kilka przytulil na glowatke

Rafał nie wiem, jak głowatka, bo nigdy takowej nawet na kiju nie miałem(ale młody jeszcze jestem :mellow: - zdążę ), ale szczupaki wszystkich roczników(również tych przedrozbiorowych )waliły aż miło

Dodaj Kamilu, że waliły w ustawione przeze mnie 2 dni przed łowieniem (czyli kiepskie), a malowane markerami kupionymi już w Szwecji :D:D

EDIT: http://wobler.com.pl/4images/details.php?image_id=936

No to fakt, marker to nie jest najlepszy sposób na malowanie woblera :mellow: Ale szczupakom i tak to nie przeszkadzało...Za to teraz- nie dość, że design już w pełni real jak i hot <_< to jeszcze ta praca :huh:

Sławku napisałem że idę w tym kierunku za tydzień-dwa wstawię fotki.Skórki tylko na zamówienie jak ktoś będzie bardzo chciał,ale z tego co widzę jak wychodzi wersja malowana to chyba nie będzie takiej konieczności.Z drugiej jednak strony skórki uważam dalej za najskuteczniejsze.

A taką łuskę to ja kiedyś robiłem tak, że malowałem kolrem korpus, a potem naciągałem siatkę i wycierałem wacikiem nasączonym spirytusem. Oczywiście przy farbię akryl, daje pewność i się wmiarę fajnei ściera. No i po ściągnięciu siateczki zostaje fajny kontur łuski, na podkładze (z folii, czy czego tam chcemy).Może Tomy opracował jakiś nowy sposób :D . Najgorsze, że to masakryczna dłubanina jest.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...