Skocz do zawartości

Woblerowa wariacja

TERMOS

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki Panowie za pochwały . Fajnie się coś takiego czyta . :mellow:

Teraz zrobiłem innego bezstera , ma trochę zmieniony kształt i trochę inną pracę . Jego waga przy 10 centymetrach na razie jest w granicach 27 gram ale po wykończeniu na pewno przekroczy tą wagę i dojdzie do 28 lub 29 gram . Oczywiście lotność zachowana ;) . Od jutra na cały tydzień jadę do Poznania i nie wiem czy gdzieś uda mi się złapać jakąś sieć niezabezpieczoną . Zatem może do zobaczenia za tydzień .

ehhh Paweł... ślicznotki Ci one niesamowite .... :)10 cm, 28 gram. srach pomyslec jak to leci :mellow:

A może Ci podeślę na testy? To tylko zależy czy zdążę zrobić te wszystkie wobki razem z Twoimi na czas bo teraz cały tydzień w Poznaniu a tylko w weekend w domu i w garażu :mellow:

ehhh Paweł... ślicznotki Ci one niesamowite .... :)10 cm, 28 gram. srach pomyslec jak to leci :mellow:

A może Ci podeślę na testy? To tylko zależy czy zdążę zrobić te wszystkie wobki razem z Twoimi na czas bo teraz cały tydzień w Poznaniu a tylko w weekend w domu i w garażu :mellow:

Ty się kurka nie zastanawiaj nad wysłaniem ich do testów tylko lepiej osobiście je przywieź na zlot :D

:D one będą ze sterem to taki zwiastun wstawiłem nie są na sprzedaż a na użytek własny.Góra grzbietu jest szara przechodząca w dół oliwkę a kończy się złotym.Woby w odcieniach-wrzos,fiolet,zieleń,niebieski.7-8cm waga 12-14g.Model testowy już polatał,popływał,połowił.Żaden nurt mu nie straszny,można łowić na lenia średnim tempem i ekspresem.Logan ale to jeszcze nieskończone nawet malowanie jest.Gotowe wstawię za tydzień.Oczywiście jeden dla Ciebie{wyjątkowo}najlepiej pracujący choć z tym ciężko bo powtarzalność jest niemalże 100% i każdy tak samo dobrze musi pracować choćby nie chciał ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...