Skocz do zawartości

Woblerowa wariacja

TERMOS

Rekomendowane odpowiedzi

Nie miałem Twoich wobków w ręce, ale łowisz nimi ryby więc muszą być skuteczne - ale wygląd możemy oceniać przed monitorami - są rewelacyjne. Nie widziałem jeszcze ładniejszych hand madów niż Twoje - naprawdę :D

ehhh Paweł... ślicznotki Ci one niesamowite .... :)10 cm, 28 gram. srach pomyslec jak to leci :mellow:

A może Ci podeślę na testy? To tylko zależy czy zdążę zrobić te wszystkie wobki razem z Twoimi na czas bo teraz cały tydzień w Poznaniu a tylko w weekend w domu i w garażu :mellow:

Ty się kurka nie zastanawiaj nad wysłaniem ich do testów tylko lepiej osobiście je przywieź na zlot :D

Z miłą chęcią bym przyjechał ale wyczytałem dopiero dzisiaj w temacie który mi podesłałeś że opłaty trzeba dokonać do niedzieli a ja mógłbym dopiero wpłacić na poczcie w poniedziałek . Nie wiem czy taka sprawa mnie nie zdyskwalifikuje .

:angry:

No Tomy zrealizowałeś w końcu swoje marzenie dotyczące malowanek.Wyszło super,muszę zobaczyć w realu i pomacać :lol: .

Wracając do wypowiedzi Szanownego Redaktora ,mogę tylko dodać swoje skromne zdanie.Panowie dajcie na luz bo naprawdę szkoda by było stracić ten jakże cieszący się wielkim zainteresowaniem wątek, dający możliwość zakupu niepowtarzalnych wyrobów hand made,dzielenia się b.cenną wiedzą zdobywaną czasami latami po piwnicach, pakamerkach tudzież innych warsztacikach ,nie raz po nocach, pomagający osobom którzy chcą zacząć zabawę w struganie wobków i innych przynęt.

A ja dzisiaj zrobiłem nowy modelik bez sterowca o długości około 12,5 cm i ok 27 gram . Myślę , że i ten model będzie laaaaatał , ale nie pokażę go w tym temacie do puki nie ucichnie i nie znormalnieje . Na pewno pokażę go na zlociku wszystkim uczestnikom i oczywiście trotkom :mellow: . Jak go skończę to na pewno będzie miał 30 gram .

@ Gugcio - nie zaatakowałem Tomy`ego. WYŁĄCZNIE OKLEJANIE RYB. Bardzo się cieszę, że nie wiesz co mnie łączy z firmą Hunter, bo to znaczy, że będąc jej współwłaścicielem jakoś nie dałem tego po sobie poznać na tym forum (oprócz podpisu pod avatarem). Jestem z tego dumny, że nie traktuję tego forum jako odskoczni marketingowej. Chyba mi przyznasz rację?

I stała się jasność. Gdy nie wiadomo o co chodzi to chodzi o skórki :lol: papierowe.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...