Sławek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Prywatnie to poczekaj na następne zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ale piękności i ile godzin poświęcenia w nich tkwi Super, takie gromadki pięknie się prezentują!Masz rację: takie gromadki pięknie się prezentują: Haha ale dowalił, nieźle Też pięknie się prezentują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Te może nie tak efektownie ale za to gotowe. Ile może ich tu być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 260 co wygralem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Uścisk dłoni prezesa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ale na kilogramy, czy na sztuki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zależy, ile zamawiasz, i płacisz. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Te może nie tak efektownie ale za to gotowe. Ile może ich tu być? Około 450. Ładne stadko. A jak się wytrą......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Kiedyś je rozłożę na płaszczyźnie Wiem, że ciężko ocenić zwłaszcza, że zdjęcie spłaszcza, ale biorąc pod uwagę całą swoją wiedzę stwierdzam, że jest ich około 600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 można by powiedzieć ze natrafilismy na prawdziwe ZIMOWISKO a w nim ... lawice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Oby szarpakowcy się nie dowiedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Oby szarpakowcy się nie dowiedzieli slawek za pozno. Już Cię zwietrzyli... Chetnych coraz wiecej... pewnie skrzynka prv peka w szwach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezcez Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 coby temat nie zszedł tylko na masówkę a te na górze ładnie nie powiem możesz dać większe zdjęcie tych z ostatniego koszyka dolne 2 części Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Też Cię witamy ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 To może i ja coś wstawię.Moje shady w wielkości niedostępnej 12cm.Czekam na dostawę poliwęglanu dlatego jeszcze bez sterów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 No jestem pełen uznania , wykonanie bardzo super . Jak wstawisz stery to koniecznie wstaw jakiś filmik z ich pracą . Pozdrawiam , Paweł B . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Prawdziwy majstersztyk busz 231.Oklejasz swoje woblerki tkaniną czy jest to może sreberko z papierosów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 To jest zakazana rybia skóra. Z rekina sinozębego. Sic! <_< Zgadłem? Jeśli tak, to proszę o darmową dostawę do domu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 kryst nie wiesz że na forum wyrazy rybia skóra to tabu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 nie nie to cienki materiał dostępny na aledrogo złoto-seledynowy i złoto żółty.malowane farbami w spreju.filmu raczej nie wstawię bo nie umiem.problemy mam ze wstawieniem zdjęć bo muszę okroić żeby weszły.woby są z balsy utwardzone żywicą epoksydową,pływające sdr.na moje oko powinny zejść 6-8m.mam jeszcze powiększone wersje rapali tail dancer, dt i minnow.jak skończę to wstawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Na boleniówki dobra jest skóra z Matiasa pod nią dajemy folię holo i efekt super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 a to holenderskie szybowce.drzewo bukowe 15cm 75g.podobno bardzo skuteczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 kryst nie wiesz że na forum wyrazy rybia skóra to tabu OKi, od dzisiaj nazywam: ją Fish Skin .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_755 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Krzysiek będziemy mieli okazje się o tym przekonać 1.maja Myślę ze będzie ok. tak jak większość przez Ciebie robionych przynęt. Mowa oczywiście o skuteczności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Dzisiaj testowałem mini wobki Forecasta.Koledzy mamy tu prawdziwy talent te jego pchełki zamiatają przepięknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi