Skocz do zawartości

Woblerowa wariacja

TERMOS

Rekomendowane odpowiedzi

Nadchniony chwila a jednoczesnie ciekawy ,temat ten pragne poswiecic POLSKIEMU REKODZIELU.W labiryncie warjacji woblerowej mozna sie niejednokrotnie zagobic.Majac w skrzynce wyroby mistrzow dziela, mamy nadzieje na wyloskanie tych najlepszych perelek.Czy ktos jednak wie ilu wlasciwie mamy mistrzow dziela i ktore wyroby to te naj,naj.... ?

Oj @TERMOS13 odpowiedż na to pytanie moim zdaniem będzie bardzo trudna.Bardzo wielu rekodzielników jeszcze się nieujawnilo a wykonują piękne wobki tylko sobie i swoim znajomym :(

Także z tymi naj,naj niema tak latwo jeden bedzie naj na rzekę a na jeziorze się niesprawdzi i tak naokrąglo.Ale pomysl bardzo ciekawy i chcialbym by wszyscy pokazywali w tym wątk swoje rękodziela i się ujawniali :D

No to ja ujawniam sie jako pierwszy ,choć moje dlubanki to żadna rewelacja :D Niebawem zdjęcia

@ Trout

Super śliczne te woblery.

Mają niepowtarzalny styl.

Najbardziej podobają mi się zęby u szczupaków, które przypominają mi uzębienie wilka z bajki o Czerwonym Kapturku. Oraz to krwawe wnętrze paszczy tych szczupaczków jest niesamowite.

Super !!!!

@mifek, to miło z Twojej strony że chcesz być moim testerem i to za darmo :mellow:, ale zdolności produkcyjne mojej firmy są mocno ograniczone. Jak zwiększę produkcję dam znać :D Poza tym byłoby nieprofesjonalne z mojej strony gdybym dał do testowania produkt nieprzetestowany przeze mnie, choć pierwsze próby są obiecujące :D

pozdrawiam Wujek :D

Ja tez sie pisze na te testy .Ale do boleniwych to to tu nic po Mnie .W zyciu bolenia w reku niemialem.

Czekam jednak na dalsze zdjatka araz adresy .I jak kazdy z Was sam mam pare mistrzowsko wykonanych woblererow .Kilka lat temu nabylem wobki z inicjalami L.D. -Rewelka .Ostnio od kolegi dostalem pare wyrobow J.MEYERA [nie jestem pewien czy nazwisko poprawnie] Sliczna loska i specyficzne zwezenie od spodu .Ten wobler sam wpada w oko [rybki].Nastepny i ten w ktory ster podobno[nigdy Mi jeszcze nie odpadl a jak odpadnie od czego kleje] -Rega -Jak dotej pory killer a bynajmniej wybrane modele.***** dal J.P.

Aby do wiosny.

post-533-1348913353,9518_thumb.jpg

trout fajna robota widze ze boleniowe tez zrobiles ile ci zajelo malowanie jednego i czym to robiles ??

@Szpiegu niestety trudno podać mi jakiekolwiek czasy przy dlubaniu wobków,od poprostu mialem jakąś chwile to siadalem do roboty.Malowanie to chwila podklad bialy akryl pózniej spray samochodowy na grzbiet na boki srebrny dól bialy.Reszta roboty to pędzelek i plakatówki,nato bezbarwny akryl w sprayu aby plakatówka niezplynela.Ot i cala robota z malowaniem. :D

@Szpiegu to dzialaj a jak poobklejasz to się pochwal,mi ten wątek z oklejaniem niewyszedl raz oklejalem jednego woblera materialem z kiecki sylwestrowej :D a jak zanurzylem w lakierze to tkanina odeszla i tak skończylem z tą technologią :mellow: ale chyba pomyśle bo material ladny i jeszcze leży niewykorzystany.Czas pokaże :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...