Skocz do zawartości

Woblerowa wariacja

TERMOS

Rekomendowane odpowiedzi

skromność skromnością ,ale trza siwadomość mieć,że coś dobrego sie zrobiło,no i napewno radocha wielokrotnie wieksza jak capniesz szczupca na swojego jerka niz na kupnego(nawet tak wymoszczonego jak tamte z lurebuilding ):D

ale jest fajnie,że tyle ludzi robi takie żeczy,jak byłem w Angli to takie gały :huh: robili,jak się im mowiło,że te jerki co łowie to hand made.Polak potrafi ,niema co :mellow:

Niestety nie mogę ujawnić swojej technologii bo trochę handluję swoimi wyrobami i niechcę żeby ktoś ukradł mi pomysł.Ale poproś jakiegos forumowicza to ci może wyjawi swoje pomysły np.hasiora który pisał coś o drukowaniu na papierze foto i wyklejaniu nią wobków :unsure:

niejako wywołany do tablicy,odpowiadam że obkelanie korpusu to bardzo łatwa sprawa ale!!!musi być idealnie gładki korpus,wtedy na papierze foto robimy wydruk rybki jakiej mam pasuje ,przyda się znajomość programow graficznych typu Corel draw i adobe fotoshop,boto za pomoca owych programów modelujemy nasze fotki na puzniejsze naklejki,zapewniam ,że zadna kalomania nie da takiego realnego efektu jak oklejka z paieru foto,wazne by miec w miare dobta drukarke i fotki o duzej rozdzielczosci,trochę roboty jest,więc pewnie niektórzy sie wystrasza ale ja mam to do siebie ,że lubię bawić się w takie robienie wobków,najlepiej jest pomalować goły korpus kilka razy lakietem poltem nakleić foto następnie kilka lakieru następnie znowu nanieść na grzbiet kolot npczatny poten znow lakier o gotowe po kilkunastu dniach takich roszad mozna smigać z jerkiem na rybki(tyle tych dni bo lakier musi wyschnąć)za kilanaście dni przedstawię fotki gotowych jerków ,ja swoich jerków nie sprzedaje zawsze mi je ktoś zawędzi,może jak wejdę kiedyś na drogę działalności gospodarczej to będę bardziej tajemniczy :lol:

pozdro

firma hasiorex :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...