Skocz do zawartości

Woblerowa wariacja

TERMOS

Rekomendowane odpowiedzi

Mialem przyjemnos byc w tym sklepie w Lomzy kolo dworca .Wybor a w szczegolnosci rekodziela byl pokazny.Sklepik pekal w szwach od woblerow a ja B) jak w muzeum, podziwialem.Nieodbiegajac jednak od tematu walcze dalej zeby wkleic zdjecia Moich KATASTROF.Troche to potrwa ,pytanie tylko -czy zdaze na czas.Poki co podziwiam Wasze codenka. :D

Rochu widzę, że lubisz zupełnie nowe projekty i pomysły. Bardzo ciekawa koncepcja.

Ja często strugam klasykę, ta z reguły nie zawodzi na rzekach.

P.S.

Sklep w Łomży przy dworcu to, skarbnica wyrobów rzemieślniczych, jestem tam kilka razy w roku. :mellow:

post-473-1348913362,611_thumb.jpg

@Yach poprosil bym Ciebie o wklejenie tego zdjatka ;) .

@ mifek rowniez dzieki .W somie nic specjalnego ,taki maly komplet .Moze kiedys sie wezme i je dokoncze.Wiosna pachnie w powietrzu.I przydalo by sie wrzocic je do wody.

@joker niezly polysk. ;) @Roch super te ploteczki :mellow:

Seeb dzięki,powiedz mi tylko jeszcze który z tych systemów jest najlepszy do woblerów??

@Tomku niestety nie mam pojęcia w tym temacie,wyszperałem tylko ten link z zasobów forum ale jak dobrze poszukasz na starszych stronach to na pewno znajdziesz wszystkie potrzebne info.Było tego naprawde sporo.

Pozdr.Seba

@Yeah -podobno te najwieksze rybki bija wlasnie w takie niezbyt perfekcyjnie chodzace cokierki.O czym sam niejednokrotnie sie przekonalem. :D Mam takiego wobka -WOBLERY KUJAWSKIE-

Chodzil nienagannie az sie zepsol i zaczal skrecac na boki -

I wiezs co ,dopiero pokazal na co go stac.Szczupaki bily jak opentane.

Dzis przypomina on raczej popera lub jego strzempy :huh: :huh:

Choć nie umywam się do przedmówców, to muszę się pochwalić swoją robotą z drzewa olchowego, bo straszną mam kupę z tego radochy a sezon już niedługo :mellow:

mam tylko problem z kupnem drutu cr-ni 1,2 mm, ale ważne że coś się robi. Pozdrawiam wszystkich strugających, piwko.

post-539-1348913365,4518_thumb.jpg

post-539-1348913365,5836_thumb.jpg

post-539-1348913365,6442_thumb.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...