@slider@ Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 i 3 tez niedokończone: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Jeszcze jedna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Moje dzieła które powstały dzięki instrukcjom w jerkbait.pl. płotka,srebrny okoń i uśmiechniety szczupaczek.Mają długość 8,5cm(drobnica)i 13cm szczupaczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Ladne to malo powiedziane. .Naprawde zazdroszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 ten z uśmiechem będzie musiał być prawdziwym killerem swoim promienistym uśmiechem doprowadzi do zazdrości kazdego szczupaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 To ja dołącze swoje nowe jerki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 @lesiewiczMożesz zdradzić sposób w jaki wykonałeś pomarańczowe płetewki w jerkach?Wyglądają niesamowicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Mogę zdradzić chociaż to żadna tajemnica.Malowałem je aerografem przez zrobiony z papieru szablon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 @lesiewicz -Czy wielkosc na zdjeciu to 1:1 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 jak dla mnie to 8-9cm mają w realu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zdięcie jest trochę powiększone.W realu mają po 12cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 nie tak daleko byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 WitamJa ostatnio produkuję coś na kształt darterów i kijanki własnego pomysłu. Oto kilka z nich pozdrawiam Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Chcialbym pokazac wam mojego kilera na okonie imitacja czerwonego robala PozdrawiamSlider <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 wow, ciekawie wygląda, ile ma długości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Ten robaczek ma 12cm Jeszcze pracuje nad pijawką o długości 8/10cm składająca sie z 5 segmentów PozdrawiamSlider <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 kurcze ciekawa przynęta mój Ojciec w tamtym roku złapał właśnie ładnego okonia z powietrza na opadającego robala, więc coś w tym jest pozdrawiam maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 @Slider fajny ten robal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Chcialbym pokazac wam mojego kilera na okonie imitacja czerwonego robala PozdrawiamSlider <_< Czy aby nie za długi? Może być dużo pustych brań. Przy takiej wielkości za malo kotwiczek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Chcialbym pokazac wam mojego kilera na okonie imitacja czerwonego robala PozdrawiamSlider <_< Czy aby nie za długi? Może być dużo pustych brań. Przy takiej wielkości za malo kotwiczek:) Czesc Są tam dwie kotwiczki tylko jedna poza zdjęciem ( po prostu nieuchwyciłem jej przez przypadek ) PozdrawiamSlider <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 SLIDER złapałeś coś na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Tak łowie na niego przeważnie okonie. PozdrawiamSlider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Może ktoś wie jak powinienem rozmieścić obciążenie w woblerze bezsterowym aby uzyskać taką akcje jak na tym filmie http://video.google.pl/videoplay?docid=-8991425066869150589& amp;q=swimbait&total=74&start=0&num=10&so=0& amp;type=search&plindex=5lub http://video.google.pl/videoplay?docid=-8991425066869150589& amp;q=swimbait&total=74&start=0&num=10&so=0& amp;type=search&plindex=5????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 witam!tu problem nie w obciążeniu,ale w tym ,że to jest albo gumowobler ,albo wobler kilkuczęściowy...a one tak naturalnie chodzą.Pozdrawiam,January Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Cholerka w pierwszym momencie myślałem że to żywa ryba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi