jajakub Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Fajny.To ma być bezster czy jeszcze jest w fazie produkcji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 @slider@ niemoglem sie oprzec i powiem tak -W tej wielkosci na zdjeciu to i szczupaki niepogardza -fajny jest . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 @slider@ niemoglem sie oprzec i powiem tak -W tej wielkosci na zdjeciu to i szczupaki niepogardza -fajny jest Very Happy . Od razu mogę powiedzieć ze wobler najlepiej wygląda na zywo(kiepska fotka robiona na szybko) Wobler ma okołu 7cm w kolejce czekają tez większe oraz także o nim przeznaczeniu niż bolenie ale najpierw chce zrobić parę na bolenie PozdrawiamSlider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanG Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 @slider@ mam pytanko jaka to folia z takim efektem- jest zaje-fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Jest To zwykła folia jeśli chodzi o łuskę to zrobiłem ja ołówkiem. Mam coś w stylu przyrządu do robienia łuski ale jakoś mi nie przypasował wolałem posiedzieć przy nim i zrobić ta łuskę poświęcając około jednej godziny lub dwóch(przy woblerach tracę rachubę czasu) aby uzyskując docelowy efekt. PozdrawiamSlider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Slider dla mnie wypierdoza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 prawdziwa śliczność... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stępel Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Gratuluje wytrwałości nad obrazowaniem łuski.Mam jedno pytanko, czy łuske dłubałeś po przyklejeniu folijki czy przed przyklejeniem? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 po naklejeniu ,bo przed jakieś 3/4 efektu się traci. PozdrawiamSlider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stępel Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Dzięki za podpowiedź. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konktenbit Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 nie wszyscy może odwiedzają inne fora więc dam link bo naprawdę warto pooglądać gość ma talent http://www.stripersonline.com/surftalk/showthread.php?t=5561 60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 o kurde szczęka poleciała na podłogę widać ze gość to kocha robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Jest ich więcejhttp://www.kalastus.com/keskustelu/messages/16/17740.html Zna ktoś może fiński, albo link do dobrego słownika on line? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Gdy wrzucam ten link w przeglądarkę to nie chce mi się odpalić PozdrawiamSlider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Gdy wrzucam ten link w przeglądarkę to nie chce mi się odpalić PozdrawiamSlider Mi FF działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 mi nie chodzi pod firefoxem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 GregorSYou don't have permission to access /keskustelu/messages/16/17740.html on this server. takie coś się pojawia, uzywam aavant browser i firefox. Pod rzadną nie śmiga. Ogólnie domena wogóle się nie otwiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 W operze śmiga jak trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 ta finska strona to totalna masakra, niektore woblery nadaja sie tylko do gabloty co zauwazylem, wiekszosc ma stery ? la shad rap shallow runner, ciekawe czy tylko z czystego patriotyzmu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 GregorSYou don't have permission to access /keskustelu/messages/16/17740.html on this server. takie coś się pojawia, uzywam aavant browser i firefox. Pod rzadną nie śmiga. Ogólnie domena wogóle się nie otwiera. Sprawdź zabezpieczenia, może blokowanie ActivX, Javy - ciężko mi powiedzieć bo mi działa bez problemu. Trzeba sprawdzić ustawienia, nic innego mi nie przychodzi do głowy .Może to http://www.kalamies.com/foorumi/viewtopic.php?t=32&postd ays=0&postorder=asc&highlight=kuvia+omatekoisista+va apuista&start=3475będzie chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 no juz chodzi dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanG Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Witam- oglądając te Fińskie dzieła nie mogłem się oprzeć aby nie spróbować wykonać coś podobnego, no i od myśli do czynu a efekty widać na fotkach, może jeszcze troszeczkę trzeba dopieścić i jeszcze ze dwie warstwy lakieru i powinno być ok, zresztą oceńcie sami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Rewelka dla mnie.Poprostu SUPER!!! PozdrawiamSlider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 GregorSYou don't have permission to access /keskustelu/messages/16/17740.html on this server. takie coś się pojawia, uzywam aavant browser i firefox. Pod rzadną nie śmiga. Ogólnie domena wogóle się nie otwiera. Sprawdź zabezpieczenia, może blokowanie ActivX, Javy - ciężko mi powiedzieć bo mi działa bez problemu. Trzeba sprawdzić ustawienia, nic innego mi nie przychodzi do głowy .Może to http://www.kalamies.com/foorumi/viewtopic.php?t=32&postd ays=0&postorder=asc&highlight=kuvia+omatekoisista+va apuista&start=3475będzie chodziło.Już wiem czemu nie wszystkim ta stronka nie działa .Otóż problem tkwi w ustawieniach sieci lokalnych, sposobem jest w opcjach internetowych użycie serwera proxy z listy http://proxy.it-manuals.info/. Trzeba sprawdzić indywidualnie dla własnej sieci, mi w Multimedia Polska działa.Warto głębiej poszperać na tym forum. @RomanGNaprawdę fajne wobki. Ja też kilka okleiłem folia ale kleiłem na wikol, bo po poliuretanowym struktura pazłotka jest miękka nawet po kilkunastu godzinach. Wilkol twardnieje i jest OK. Skorzystałem z metody dwóch gąbek i jest nieźle. Jak skończe i pomaluje to wrzuce kilka fotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi