@slider@ Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Jest to lakier AvonuLakier Domalux Tylko przed lakierowaniem lakier lakier do paznokci zostawiam w spokoju na jeden dzień. PozdrawiamSlider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Właśnie miałem zadać pytanie w sprawie swimbaitów a tutaj widzę, że się rozwiązało wszystko. Tylko czemu nikt nie robi ich jak np. zachwycają się Prologiciem 4Play Herring czy podobnymi. Pozdr. Salmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Mam coś w stylu prologica ale jest niedokończony i są małe komplikacje. PozdrawiamSlider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konktenbit Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Kilka szt z moich dokonań. pstrążek - balsa oklejona złotą tkaniną kilka szt z balsy, jeden z painki ten w środku, klasyczne malowanie trochę eksperymentów z lipy narazie przetestowana płoć i śmiga tak że ją pewnie ryby słyszą z kilometra ten drugi duży ma 24 gr i w wannie się go nie da przetestować podobnie jak bezsterowca i wspólne dzieło z kolegą - jego korpus i oklejanie - moje malowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Fajne te Wasze wobki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorbas91 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Ladne naprawde ladne kazdy woblerek ma swoj styl i niepowtarzalna prace az chce csie patrzec na takie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanG Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 A to jest mój ostatni wyrób, już z pianki dł. 5,5cm waga ok. 4g oklejany folią aluminiową, malowanie transparentami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CEBUL Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 @RomanG w jaki sposób uzyskałeś taki fajny efekt łuski?To mi się podoba!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konktenbit Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 no Roman widzę, że narazie fińska inspirascja Cię pochłoneła CEBUL zobacz tu: http://www.stripersonline.com/surftalk/showthread.php?t=5561 60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CEBUL Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 CEBUL zobacz tu: http://www.stripersonline.com/surftalk/showthread.php?t=5561 60 Dzięki @konktenbit, będę kombinował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 A jak szukasz inspiracji to popatrz na to http://www.kalamies.com/foorumi/viewtopic.php?t=32&postd ays=0&postorder=asc&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanG Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Prawdą jest że nie dawało mi to spokoju, w sumie w naszych warunkach domowych do wykonania,oni prasowali folię robiłem też próby z prasowaniem ale naj lepiej wyszło mi jak okleiłem korpus tiulem i na to folia spożywcza wzmocniona i głaskanko aby ją wcisnąć w tiul, i po bólu, gorzej jest ze zdobyciem dobrych farb transparentnych(półprzezroczystych)dużo mi pomaga znajomy w mieszalni lakierów samochodowych, ale nie za bardzo chcą się w to bawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konktenbit Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 CEBUL zobacz tu: http://www.stripersonline.com/surftalk/showthread.php?t=5561 60 Dzięki @konktenbit, będę kombinował kombinuj wędkarzu nim twe ryby odpłyną....w siną daaaal, w siną daaaaal do kłusownika, który odszedł w siną dal sorki ale ostanio przeczytałem, że teraz ludzie piwinni mieć depresję jesienno-zimową to się podstosowałem hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Czy ktoś łowi na te woblery ,chciałbym wiedzieć czy przacują i sa łoowne tak samo dobrze jak wyglądają. http://allegro.pl/item300644569_jawia_woblery_wobler_profeso r_6.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Czy ktoś łowi na te woblery ,chciałbym wiedzieć czy przacują i sa łoowne tak samo dobrze jak wyglądają. http://allegro.pl/item300644569_jawia_woblery_wobler_profeso r_6.htmlWyglądają całkiem obiecująco. ładne wykonanie no i kształt - mi się podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Jeszcze parę rzeczy dorobić m.in skrzydełka , stery i mozna polowac na klenie I jak sie podobają ? PozdrawiamSlider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanG Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 No @slider@ całkiem fajniutkie, mi się podoba ta kijanka śliczniutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Jeszcze będzie miała ogonek gumowy PozdrawiamSlider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Już są piękne a jeszcze jak będą te skrzydełka to normalnie marzenie szczególnie ten ala'osa po lewej mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CEBUL Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 CEBUL zobacz tu: http://www.stripersonline.com/surftalk/showthread.php?t=5561 60 Dzięki @konktenbit, będę kombinował kombinuj wędkarzu nim twe ryby odpłyną....w siną daaaal, w siną daaaaal do kłusownika, który odszedł w siną dal sorki ale ostanio przeczytałem, że teraz ludzie piwinni mieć depresję jesienno-zimową to się podstosowałem heheHe he mam nadzieje,że aż tak daleko nie odpłyną Teraz skupiłem się nie na typowych woblerach, a na standardowych boleniowych przecinakach a'la siudak( nie podrabiam kształtów,a tworzę własne, żeby nie było Mam cichą nadzieję, że w tym sezonie to zaprocentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 A to może i ja coś swojego pokażę Tak wyglądają moje żuki Świetnie pracują - jak Salmo Tiny tylko troszkę mocniej - pływają i są bardzo ciężkie jak na takie wobki. Długość to 2,5cm Podobają się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 oglądałem już je na innym portalu. Bardzo ładne są, pokaż więcej dla tutejszych, bo jest na co popatrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zuczek rewelka sam musze takich kilka sztuk uciulac o ile mi wyjda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 No to idę do aparatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Maciek Rewelka PozdrawiamSlider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi