@slider@ Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Dam coś w stylu oliwki przy agrafce albo coś podobnego jak ciężarekjak do softbaita.W tedy powinno być trochę lepiej. W nie których dałem może z 1/2gramy ołowiu i tam od razu jest słabsza praca PozdrawiamSlider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Żeby nie było ,że się tylko wymądrzam a w ręku skalpela nie miałem.Kilkanaście wobków na klenia,jazia i okonia póżniej będą na esoxy ale myślę ,że do maja się wyrobie.Pierwsze żuczki z korpusów erka erka ,nawiasem mówiąc są bardzo dobre natomiast satysfakcja z uzytkowania chyba nie będzie tak jak ze swoich ale wyszły chyba ok.Oceńcie sami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 i jeszcze kilka wobków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 i moje balsowe maluchy największy ok 2 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 woooow piękna kolekcja... aż ślinka cieknie i dech zapiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 woooow piękna kolekcja... aż ślinka cieknie i dech zapiera Zgadzam sie całkowicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 rapala i salmo sie chhowaja! po prostu cos pieknego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Czy to wszystkie będą bezsterowce ? Kolorki super ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 No wobki piękne killery że... długo robiłeś tą kolekcje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Stery będą ale powoli brak czasu w moim wypadku jest naprawde odczuwalny, co do czasu to nie liczyłem bo siadam do nich bardzo rzadko ale myślę że kilkanaście godzin roboczych.Ale przy takiej ilości nie czas jest ważny tylko to żeby się do każdego tak samo przyłozyć.Jak zrobić 50 wobków z których dobrych będzie 10 to lepiej się poświęcić i z 20 mieć dobrych 18. A z wobków ,które zrobiłem w zeszłym sezonie byłem super zadowolony naprawde spisały się na 5 niestety większość została w Warcie. ale jak jest wojna są ofiary. dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 hehe na wojnie zawsze musze byc ofiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Hehehe no to macie oske predatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Piękna Jak żywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 nie pogada.... wymiatasz, osa 1 klasa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 to raczej skrzyżowanie końskiej muchy z szerszeniem, nie nożartuję , jak dla mnie rewelka.Pozdro Jachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 wykonanie --> tylko jakaś spora jak na ose - czepiam sie można wiedzieć z czego robisz skrzydełka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Ladny PozdrawiamSlider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 @Warciak kawał dobrej roboty.Gratuluję. Teraz nad woda mozolne ustawianie i na sezon jesteś przygotowany:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio0 Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 A co mi tam.Przedstawię Wam garść moich cukierkowych smużaczków.Dobre 2 lata temu miałem ostry napad woblerozy i poczyniłem takich dziesiątki. Trochę sobie zostawiłem, a reszta czeka na lepsze czasy w szufladzie:)Wszystkie w rozmiarach 2-4cm.Balsa, bardzo niewielkie obciążenie, dental, plakatówki i domalux.Bardzo ostro zamiatają na powierzchni lub tuż pod. Ładne?A jakby komuś się zachciało mieć taki w pudełku - zapraszam na priv:)Pozdrowienia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 @Oleix wypasiona oska! Normalnie jak prawdziwa Kleń wszystko wciągnie nawet taką wypasioną oskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Chłopaki dzieki !!AA ta oska ma tylko 27mm wiec potworkiem nie jest Ps.dla ciekawych niewiem czy nie narazie sie moderatorom jest na allegro Dzisiaj skończe robic stonke tez bedzie wypas to pokarze zdjęcia I mam jeszcze kilkanaście pomysłów na owadzie woblerki np.końska mucha tez bedzie,biedronka,pluskolec i żółtobrzeżek... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 @oleix rewelacyjna ta osa!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 a mamy kogoś na forum kto robi takie właśnie owady na szerszą skale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Andrzej Lipiński robi robaczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 potwierdzam i to cudowne www.wobler.com.pl A co do osy - to mi żal byłoby sprzedawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi