Skocz do zawartości

Woblerowa wariacja

TERMOS

Rekomendowane odpowiedzi

Żeby nie było ,że się tylko wymądrzam a w ręku skalpela nie miałem.Kilkanaście wobków na klenia,jazia i okonia póżniej będą na esoxy ale myślę ,że do maja się wyrobie.Pierwsze żuczki z korpusów erka erka ,nawiasem mówiąc są bardzo dobre natomiast satysfakcja z uzytkowania chyba nie będzie tak jak ze swoich ale wyszły chyba ok.Oceńcie sami

post-515-1348913787,024_thumb.jpg

post-515-1348913787,0943_thumb.jpg

Stery będą ale powoli :D brak czasu w moim wypadku jest naprawde odczuwalny, co do czasu to nie liczyłem bo siadam do nich bardzo rzadko ale myślę że kilkanaście godzin roboczych.Ale przy takiej ilości nie czas jest ważny tylko to żeby się do każdego tak samo przyłozyć.Jak zrobić 50 wobków z których dobrych będzie 10 to lepiej się poświęcić i z 20 mieć dobrych 18. :D

A z wobków ,które zrobiłem w zeszłym sezonie byłem super zadowolony naprawde spisały się na 5 niestety większość została w Warcie. :angry: ale jak jest wojna są ofiary.

dzięki i pozdrawiam

A co mi tam.

Przedstawię Wam garść moich cukierkowych smużaczków.

Dobre 2 lata temu miałem ostry napad woblerozy i poczyniłem takich dziesiątki. Trochę sobie zostawiłem, a reszta czeka na lepsze czasy w szufladzie:)

Wszystkie w rozmiarach 2-4cm.

Balsa, bardzo niewielkie obciążenie, dental, plakatówki i domalux.

Bardzo ostro zamiatają na powierzchni lub tuż pod.:D

Ładne?

A jakby komuś się zachciało mieć taki w pudełku - zapraszam na priv:)

Pozdrowienia!

post-1273-1348913793,0967_thumb.jpg

Chłopaki dzieki !!

AA ta oska ma tylko :mellow: 27mm :D wiec potworkiem nie jest :lol:

Ps.dla ciekawych niewiem czy nie narazie sie moderatorom :mellow: jest na allegro :D

Dzisiaj skończe robic stonke tez bedzie wypas to pokarze zdjęcia :mellow:

I mam jeszcze kilkanaście pomysłów na owadzie woblerki :D np.końska mucha tez bedzie,biedronka,pluskolec i żółtobrzeżek... <_<

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...