Lanio Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 ta oska to cudo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Ja własnie wkręciłem sie tylko w robaczki raczki itp itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 A co do osy - to mi żal byłoby sprzedawać Rutt niema co płakac tylko trzeba zbierac na nowa wedeczke na zamówienie A co do niej to zawsze mozna zrobic podobną zdolny jestem... dzisiaj pojdzie super kozacka stonka i pluskolec... A na biurku juz czeka na mnie korpusik do kolejnej oski... jeszcze bardziej powalona niz ta.... A to moj pluskolec(odpoczywający pluskolec )... imitacja prawieidealna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 dziś pokaże swoją stonkę bo własnie skończyłem <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Super chłopaki, obyście dużo ryb wyciągali.Żółtobrzeżek wygląda tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 obiecałem że pokaże stonke to pokazuje szkoda że na focie nie wygląda tak dobrze jak w realu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 wypasiona stoneczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Tak po polskiemu napisze ŁAAAAAŁ!!!Strzałka doznałem natchnienia super wypas zdjecie... hehehe zaczynam robic żółtobrzeżka... Acha tak to żółtobrzeżek A ja zaraz pokarze wam moja stonkeRutt ładna ta twoja stoneczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Witam - muszę przyznać , że mamy naprawdę zdolnych ludzi na forum . Gratulacje Panowie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Piękne robaczki koledzy, piękne - Michał czekam na kolejne fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Noo to masz kolejnego rzeźnika i jak sie widzi?? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanG Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Zarąbiste wobki,super.To i ja wżucę swoje robale http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/04b22f56da3ca57c.htmhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c8d7a7ae6eef8305.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1067fcf7b5f445c0.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/485d15729cba0415.htmlMichał nie szokuj mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Michał nie szokuj mnie Heheh czyms trzeba!! Juz robie nastepna oske... Roman super te poczwarki masz naprawde super ciekawe...Widziałem ich troche w pudełku Dawida Myszora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Piękne wobki Ja na razie mam zastój z żuczkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Oleix ty wariacie nie no kolega mi się podoba, osa pierwsza klasa. Co prawda nie dla castingowców <_< ale to mało ważne. Brawo za pomysłowość, szczególnie za odpoczywającego pluskolca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Piekne niedlugo panowie powstanie atlas z waszymi zuczkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Napaliłem się na te żuczki Wystrugałem dzisiaj proporcionalnego Dytiscus marginalis (pływak żółtobrzeżek) i zamierzam go powielic za pomocą pianki bo struganie bardzo długo trwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 A przecież ten żuk będzie miał ten Twój okropny ster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 popełniłem też takie robaczki Ta biedroneczka to jak narazie najmnniejszy wobler jakiego wyprodukowałem Może jeszcze napisze kilka słów: wszystkie te 3 robaczki które ostatnio pokazałem to typowe smużaki pracują agresywnie na powierzchni lub tuż pod. Są to moje pierwsze podejścia do robienia woblerów-robaków. Nie ukrywam że inspiracją był film który chłopaki niedawno wrzucili do wątku o kleniach, jak i same woblerki wyprodukowane przez Andrzeja Lipińskiego. Ja nigdy jeszcze nie łowiłem na tego typu przynęty także będzie to mały przełom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 wypasiona ta biedroneczka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentos Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Robaczki pierwsza klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Moje nowe dzieło Żółtobrzeżek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 no pięknie to wygląda jak prawdziwy robaczek, i fajnie sie prezentuje na tym drzewie - tak naturalnie wygląda. naprawde fajne robaki robisz PS a nóżki z czego? z gumeczek? PS2 ostatnio jeszcze pytałes z czego robisz skrzydełka i nie odpowiedziałeś? jak tajemnica to spoko - ale jak nie, to chętnie bym sie dowiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Hehehe priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Czyzby nóżki wyglądają na wykonane z jakiś ptasich piórek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi